Stroke-ot kapott Oszter Sándor felesége

Forrás: Facebook/Failoni Donatella -
stroke orvos vérnyomás kórház Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három napig feküdt a János kórház stroke osztályán Failoni Donatella, Oszter Sándor színművész felesége.

Az olasz zongoraművész közösségi oldalán számolt be arról, hogy a magas vérnyomása miatt elzsibbadt a bal oldala és kórházi ápolásra szorult – írja a Blikk. „Három napig a János kórház stroke osztályán feküdtem miután elzsibbadt a bal felem az igen magas vérnyomásom miatt. Hála a csodálatosan kitűnő orvosnak dr. Kapás Istvánnak, néhány nővérnek és asszisztensnek megúsztam! A kezelések és vizsgálatok megmentettek. (apám agyvérzésben halt meg)” – írta hálásan közösségi oldalán a művésznő.

Forrás: Facebook/Failoni Donatella

Oszter Alexandra édesanya azonban arról is beszélt, hogy embertelen körülményeket tapasztalt a kórházban. „Nincs tányér, kezünkbe adják kézzel a kenyeret, nincs szalvéta, pohár, evőeszköz, az étel kevés és ehetetlen! A mi szobánkhoz volt fürdő, de nem volt benne semmi amire rátehettünk volna bármit is. Én megoldottam a helyzetet. bevittem egy ágyrácsot, az szolgált törülköző és ruha tartóként, szappantartó nem volt, a tusfürdőt a földre kellett tenni” – írta Failoni Donatella, aki nagyon örül, hogy végre otthon lehet.

Sokkoló történet Oszter Sándorról

A Hal a tortán című műsorban sokkoló történetet osztott meg édesapjáról Oszter Alexandra. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.