plasztikai műtét glamour modell diákhitel mellműtét egyetem fizetés jelentkezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Catherine Byrne csak azért jelentkezett egyetemre, hogy felvehesse a diákhitelt, amelyet az utolsó fillérig plasztikai műtétekre költött el.

Catherine Byrne esze ágában sem volt diplomát szerezni, amikor jelentkezett egy egyetem pszichológia szakára.

Forrás: Catherine Byrne

A 29 éves egygyerekes anyukának mindössze egyetlen cél lebegett a szeme előtt: felvenni a diákhitelt, amelyből így végre finanszírozni tudja a belépőjét a glamour modellek világába, azaz az ilyenkor szükséges plasztikai műtéteket.

Catherine éppen azelőtt vette fel a hitelt, mielőtt megváltoztatták a brit oktatási rendszer pénzügyi rendszerét, és bevezették a magasabb tandíjakat. Eszerint a szabályok szerint azok, akiknek fizetésük 25 év után sem éri el a 17 335 fontos fizetést, a bank eltörli a hitelüket - írja a Daily Mail.

Catherine egyelőre elmondása szerint nem keres túl jól, ennek ellenére nagyon boldognak érzi magát új H-kosras melleivel, és meggyőződése, hogy jobban megéri bármilyen plasztikai műtét, mint egy egyetemi diploma.

Détár Enikő: "Gigi megfizette a tanulópénzt"http://www.life.hu/csalad/20151030-detar-eniko-lanya-rekasi-eszter-kieseserol-beszelt.htmlA gyönyörű színésznő elárulta, Rékasi Károllyal nem akartak beleavatkozni lányuk döntésébe, aki nemrég a Hungary's Got Talentben próbálta ki magát. Szerinte a kudarc, amit most Gigi átélt, egyszer a hasznára válik majd. Család--Van tökéletes nemi szerv? Egyre inkább hódít a vaginaplasztikahttp://www.life.hu/intim/20151013-egyre-inkabb-hodit-a-vaginaplasztika.htmlHiába fordítunk nagy figyelmet nemi szerveink ápoltságára és kinézetére, ha szóba kerül, máris nem vagyunk annyira beszédesek, mintha a szemünket vagy a lábunkat dicsérik. Ez természetesen érthető... De van-e egyáltalán szép pénisz vagy vagina és ha igen, milyen az? IntimThinkstockPlasztikai műtétjei miatt ment tönkre Meg Ryan karrierje?http://www.life.hu/sztarok/20150930-meg-ryan-szineszno-karrierjet-plasztikai-mutetjei-tettek-tonkre.htmlA kilencvenes évek babaarcú színésznője állítólag az anyagi csőd szélén áll. Egy közeli ismerőse szerint még az is megeshet, hogy emiatt ki kell költöznie lakásából. TV + Sztárok--Egy plasztikai műtét miatt mondtak le örökre az alkoholról a Playboy-ikrekhttp://www.life.hu/drlife/20151008-nem-isznak-tobb-alkoholt-a-playboy-villa-egykori-plasztikcsodai.htmlA két szőke plasztikcsoda a hírek szerint felhagyott azzal a vad életmóddal, amit a Playboy-villában is folytatott. Ennek oka pedig egészen elképesztő volt. Dr. Life--Fizetett luxusmunkák – A világ legjobb állásaihttp://www.life.hu/csalad/20150928-a-vilag-legjobb-allasai-a-luxusrol-es-a-szorakozasrol-szolnak.htmlNincs koránkelés, nincs stressz, se alacsony fizetés, helyette szórakozhatsz, luxuskörülmények között élheted a mindennapokat, ráadásul jó pénzt vihetsz haza. Elképesztő, de van ilyen – csak nagyon szerencsésnek kell lenni! CsaládThinkstockA magyar átlagfizetésről kérdezte Rubint Rékát Friderikusz Sándorhttp://www.life.hu/sztarok/20151023-friderikusz-sandor-a-vagyonrol-es-a-penzrol-kerdezte-rubint-rekat.htmlFriderikusz Sándor nem érti, Rubint Réka miért osztja meg több százezer forintos luxusholmijának képeit az emberekkel a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.