Szívműtéten esett át a Csillag születik sztárja, Gomes

Forrás: Facebook/ Matteo Martins Gomes -
operáció halál szívműtét életmentés táncos fájdalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb életmentő beavatkozáson esett át a Csillag születik egykori táncosa, Gomes. Szívkoszorúér-műtétje volt.

"Kiskorom óta tudtam a szívbetegségről, ami születésem óta kísér. Édesapám is ebben szenvedett, de akkoriban Angolában még nem tudták gyógyítani. A vé­gén annyira rossz állapotban volt, hogy csak a szívátültetés menthette volna meg az életét, de sajnos nem tudtak rajta segíteni” - mondta a Borsnak táncos, aki légzési nehézségei és egyre erősödő mellkasi fájdalmai miatt vállalta az operációt.

Forrás: Facebook/ Matteo Martins Gomes

"Nem vagyok nyafogó típus, de már olyan fájdalmaim voltak, amikre nem tudtam legyinteni, így szükségessé vált az operáció. A csuklómból felvezetett katéterrel csinálták a beavatkozást, miközben én végig ébren voltam. Nagyon fájdalmas volt, rendesen megszenvedtem, de a műtőből már mosolyogva jöttem ki, és örülök, hogy végre túl vagyok rajta” – számolt be az operációról megkönnyebbülten Gomes, akit egy nap után már ki is engedtek a kórházból, és ismét munkába állhatott a Got Talentből megismert Hot Men Dance koreográfusaként.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.