Döbbenetes! Robin Williamsnek csak néhány éve lett volna hátra

Forrás: Starz Digital Media -
betegség halál öngyilkos színész parkinson-kór öngyilkosság demencia komikus Robin Williams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkoló titokról rántotta le a leplet a néhai színész özvegye egy interjúban: Robin Williams legfeljebb három évet élhetett volna, ha nem végez magával. 

"Ha szerencséje van, akkor is legfeljebb három rendkívül nehéz évet élhetett volna, és jó eséllyel azt is bezárva" - mondta Susan Schneider, aki most először beszélt a nyilvánosság előtt arról, hogy férjét a Parkinson-kór mellett Lewy-testes demenciával is diagnosztizálták. A betegség során a Lewy-testeknek elnevezett fehérjék lerakodnak az agysejtekben és zavart okoznak azok normális működésében. Akadályozzák a mozgást, az ítélőképességet, a koncentrációt, a látást, a memóriát - írja a BBC. Schneider szerint férje a kór hatására kezdte elveszteni az eszét, viszont ennek tudatában volt, folyamatosan küzdött ellene, de élete utolsó hónapjában egyre kevésbé tudta kontrollálni betegségét, és végül öngyilkossággal vette át az uralmat a saját teste felett.

Forrás: Starz Digital Media

Az özvegy elárulta, a férje a szeme előtt hullott darabokra a halála előtti napokban, azonban tiszta és józan volt, mikor véget vetett az életének. Szerinte Robin volt a legbátrabb ember, akit valaha ismert, de teljesen kimerült. Feladta a reményt.

Papp Szabi: "Az orvos eltiltott az italozástól"http://www.life.hu/drlife/20151103-papp-szabit-a-supernem-frontemberet-eltiltotta-orvosa-az-italozastol-es-a-buliktol.htmlEgyetlen korty alkoholt sem iszik egy éve Papp Szabi, a Supernem frontembere. Dr. Life--Kiderült: mégis veszélyes az e-cigihttp://www.life.hu/drlife/20151030-az-antsz-kutatasa-szerint-az-elektronikus-cigaretta-is-veszelyes.htmlAz elektronikus cigaretta sem veszélytelen az egészségre, a kifújt vízpára ugyanis propilén-glikollal, glicerinnel, aldehid, keton és észter vegyületekkel telített - figyelmeztet az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ). Dr. LifeThinkstockHavas Henrik: "Két hónappal ezelőtt majdnem elpatkoltam"http://www.life.hu/drlife/20151030-havas-henriknek-ket-honapja-beverzett-a-gyomra-majdnem-meghlat.htmlMegdöbbentő vallomást tett Havas Henrik: két hónapja majdnem életét vesztette - bevérzett a gyomra. Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.hu30 kilót fogyott Terecskei Rita - Vajon mi lehet a baj?http://www.life.hu/drlife/20151015-pajzsmirigy-tulmukodese-miatt-30-kilot-fogyott-terecskei-rita-a-zanzibarbol.htmlKomoly betegség gyötri a Zanzibár együttes énekesnőjét, aki emiatt idén 46 kilóra fogyott. Terecskei Rita a Story magazinban fedte fel a titkot arról, mivel küzd már egy ideje. Dr. LifeOrigoLázár Bence a szüleitől tudta meg, hogy leukémiáshttp://www.life.hu/drlife/20151001-lazar-bence-focista-leukemiajat-nem-vele-hanem-a-szuleivel-kozoltek-a-diagnozist.htmlAhogyan arról többször beszámoltunk: az életéért küzd a 24 éves focista, aki most azt is elárulta, hogyan közölték vele a diagnózist, amely megváltoztatta az addigi életét. Dr. Life--Szeméremajkak redizájnolva: egy műtét, ami sokak életét megváltoztatja http://www.life.hu/drlife/20151103-szemeremtest-plasztika-azert-hogy-jobban-alljon-rajtunk-a-bikini-beavatkozas.htmlEgyre népszerűbb a szeméremtest-plasztika, Amerikában egy év alatt másfélszeresére nőtt a beavatkozásra vállalkozók száma. A beavatkozást sok nő azért választja, mert szeretne tökéletesen kinézni testhezálló nadrágban és bikiniben. Nem ez az egyetlen megdöbbentő vagy érhetetlen plasztikai beavatkozás. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.