Pamela Anderson mellének mását plasztikáztatta egy nő

Forrás: NORTHFOTO -
mell műtét implantátum plasztika Baywatch Pamela Anderson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 36 éves Tracy, a világsztár melleire áhítozott és ezért vállalkozott plasztikai műtétre, ám a beavatkozás rosszul sikerült.

Tracy, úgy szeretett volna kinézni mint a Baywatch sztárja, ezért Pamela Anderson melleinek hasonmását kérte orvosától.

Tracy Forrás: NORTHFOTO

A műtét nem sikerült túl jól, a nő nem volt megelégedve a 70B-s mérettel, ezért a hóna alá is implantátumokat tetetett. A műtét utáni szabályokat nem tartotta be, a gyógyulás nem volt problémáktól mentes, így elfuserált mellekkel élt 16 évig. Ám nemrég újra kés alá feküdt, hogy rendbehozzák kebleit, amelyek végre olyan amilyennek megálmodta őket: világsztármell hasonmások.

Forrás: NORTHFOTO
Vigyázz! Már napi 1 kóla veszélyes lehet!http://www.life.hu/drlife/20151106-mar-napi-egy-doboz-kola-is-veszelyt-jelent-a-szivunkre.htmlSzakértők szerint már napi egy doboz cukros üdítő elfogyasztása akár 20 százalékkal is megnövelheti a szívbetegségek kockázatát. Dr. Life--Lebetegedett a Victoria's Secret legdögösebb angyala - mi lesz így a bemutatóval?http://www.life.hu/drlife/20151106-lebetegedett-a-victorias-secret-legdogosebb-angyala-candice-swanepoel.htmlAz influenza a legszebbeket sem kíméli: Candice Swanepoel pár nappal a fehérneműcég éves show-ja előtt robbant le. Dr. LifeOrigoSzorongás az első sorból – így keseríti meg egy ember életét a mentális betegséghttp://www.life.hu/drlife/20151105-szorongas-a-nepbetegseg-rengeteg-embert-erint-meg-ha-nem-is-tudjak.htmlMarisa Lancione életmódblogger szerint a szorongás egy olyan állapot, amivel könnyű azonosulni, hiszen sokan megtapasztaltuk már életünk során – még ha valójában nem is realizáltuk. Az egyszerre két mentális problémával küzdő nő őszintén vallott arról, hogy a népbetegségnek számító szorongás olykor hogyan uralkodik el rajta.Dr. Life--Premier előtt nézheti meg a Star Warst a rákbeteg férfi - Teljesült a kívánsága!http://www.life.hu/drlife/20151106-halala-elott-lathatja-az-uj-star-wars-a-rakbeteg-fiu-j-j-abrams-kozolte-veluk-a-hirt.htmlA fél világ drukkolt Daniel Fleetwoodnak, hogy valóra váljon a kérése még a halála előtt. A Disney most kivételt tesz, és a férfi premier előtt láthatja az űropera legújabb részét. Dr. LifeOrigo5 dolog, amelyeket most azonnal megtehetsz azért, hogy boldogabb legyél!http://www.life.hu/drlife/20151106-5-egyszeru-otlet-azert-hogy-boldogabb-legyel.htmlA legtöbb ember téved, amikor szóba kerülnek azok a tényezők, amelyek a harmonikus és kiegyensúlyozott élethez kellenek – legalábbis Paul Dolan boldogságkutató szerint. Dr. Life--Sokkoló fotóval hívja fel a figyelmet betegségére egy fiatal fiúhttp://www.life.hu/drlife/20151105-sokkolo-foto-egy-beteg-fiurol-felszolalt-mas-hasonlo-betegsegben-szenvedok-mellett.htmlA 24 éves Ste Walker Crohn-betegségben szenved. Bár első ránézésre egészségesnek tűnik, a valóságban minden napját megkeseríti a szörnyű kór. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.