Csúnyán lesérült a Real Madrid sztárja, Sergio Ramos

Sergio Ramos focista sérülés Real Madrid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Real Madrid játékosa, Sergio Ramos nagyon megsérült a Sevilla elleni mérkőzésen. 

Gyönyörűt ollózott Sergio Ramos a meccs első félidejének közepén, ezzel vezetést szerzett csapata, a Real Madrid. Azonban úgy esett rá bal vállára, hogy pár perc múlva le kellett cserélni, úgy megsérült. A Real 3-2-re kikapott a Sevilla ellen.

Forrás: AFP

Ramos vállsérülése után James Rodríguez állt be csereként.

Mellbimbót tetováltak a mellrákkal műtött nőnekhttp://www.life.hu/drlife/20151104-mellbimbot-tetovaltak-a-mellrakkal-mutott-nonek.htmlLaura, a kétgyerekes édesanya mellrákban szenvedett. Műtétei után helyre kellett állítani melleit, de az eredmény borzalmas lett. Dr. Life--Minden második profi focistának rossz állapotban vannak a fogaihttp://www.life.hu/drlife/20151103-minden-masodik-profi-focistanak-rossz-allapotban-vannak-a-fogai.htmlA University College London kutatása elég szomorú tényre világított rá. Elkeserítő állapotok uralkodnak a Nagy-Britanniában focizó játékosok szájában. Dr. LifeAFPCigi? Szoli? Ivóvíz? Ezek a legrákkeldőbb dolgok a WHO szerinthttp://www.life.hu/drlife/20151029-116-rakkelto-dolog-elelmiszerek.htmlA WHO kiadott egy listát 116 olyan vegyületről, amelyeket nem érdemes sem megenni, sem belélegezni, ugyanis nagyon rákkeltőek. Dr. Life--Mi történik, ha nem iszol alkoholt egy hónapig?http://www.life.hu/drlife/20151027-mi-tortenik-ha-nem-iszol-alkoholt-egy-honapig.htmlEl sem tudod képzelni, mennyi pozitív hatása van a szervezetedre annak, ha egy hónapra dobod hűséges társadat, a bort (és minden más alkoholt is). Dr. Life--Borzalom! Korcsolya vágta meg a az újpesti hokis nyakáthttp://www.life.hu/drlife/20151014-korcsolya-vagta-meg-a-az-ujpesti-hokis-nyakat.htmlFélbeszakadt a keddi Újpest - Fehérvár AV19 hokimérkőzés, mert az egyik játékos súlyos sérülést szenvedett. Dr. LifeThinkstock"Reggel még rákos voltam, este már nem" - Megindítóan dokumentálta műtétjét a tévéshttp://www.life.hu/drlife/20151012-meginditoan-dokumentalta-mutetjet-a-teves-victoria-derbyshire.htmlA BBC műsorvezetője, Victoria Derbyshire mellrákkal küzdött. Emlőeltávolító műtétet kellett végrehajtani rajta. A bátor tévés a kórházból dokumentálta állapotát. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.