Jennifer Lawrence szeretné, ha tudnád, hogy szokott kezet mosni

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris -
fürdőszoba kézmosás Jennifer Lawrence videó viccelődés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 25 éves Oscar-díjas színésznőnek elege lett a sajtó élcelődéséből egy korábbi viccelődése miatt, ezért saját maga vette kézbe a dolgokat.

Kitört a pánik, amikor Jennifer Lawrence azzal viccelődött az MTV-nek adott interjújában, hogy a leggusztustalanabb szokása nem más, mint hogy nem mos kezet, miután használta a fürdőszobát.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Az éhezők viadala és a Napos oldal színésznője végül úgy döntött, itt az ideje, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba, és ezért saját maga vette kézbe az ügyet.

From Jen!

I hate talking to the Internet but I can't get asked another question about my hygiene on this press tour. I told MTV I didn't wash my hands after going to the bathroom because I was trying to gross out Josh and Liam and I ended up grossing out the world. Of course I wash my hands after going to the bathroom! (I can't believe I've put myself in a situation where I even have to say that.) Anyway with all the rumors I've ever heard about myself this is the one I really had to put to rest. -Jen

Szerző: Jennifer Lawrence, 2015. november 9.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.