Esterházy Péter jobban érzi magát, és nevet a betegségén

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt -
betegség hasnyálmirigyrák irodalom Esterházy Péter író
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az írófejedelem nem szívesen beszél a betegségéről a nyilvánosságnak. Az egyik kereskedelmi rádió vele készített interjújában is inkább kerülte a témát, de megnyugtatta rajongóit: jól érzi magát!

Esterházy Péter még egy október elején nyilvánosságra hozott levélben jelentette be, hogy hasnyálmirigyrákban szenved. A művész azóta ritkábban nyilatkozik a sajtónak. A rádióbeszélgetés alatt beszélt arról, hogy szerinte a legfontosabb, hogy a tehetséges irodalmárokat szakmailag, és erkölcsileg is támogassák. Amikor viszont megkérdezték, hogy érzi most magát egészségügyileg, igen szűkszavúan nyilatkozott – írja a Blikk.

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

"Jól. Röviden jól. Hosszabban..." – mondta az író még mindig nevetve, de a további kérdésre nem akart reagálni az állapotával kapcsolatban.

Szelfivel a bőrrák ellen? Már ez is lehetségeshttp://www.life.hu/drlife/20151117-egy-uj-mobilapplikacio-segitsegevel-idoben-felismerheted-a-borrakot.htmlEgy új mobilapplikációnak hála már egyetlen fénykép segítségével felismerheted a bőröd rosszindulatú elváltozássait. Dr. Life--Ihat kávét, aki beteg? 5 érdekesség a cukorbetegségrőlhttp://www.life.hu/drlife/20151116-cukorbetegseg-erdekes-nem-a-cukor-okozza-kavet-es-teat-is-ihatunk.htmlÍme 5 dolog, amit nem tudtál vagy eddig csak sejtettél a betegségről. Dr. Life--Öt étel, amitől garantáltan ragyogni fog az arcbőrödhttp://www.life.hu/drlife/20151114-ot-etel-amitol-ragyogni-fog-az-arcborod.htmlArcbőrünket nemcsak drága krémekkel és sok vízzel, valamint alvással ápolhatjuk, hanem egészen hétköznapi, a konyhában is megtalálható ételek is hozzájárulhatnak üdeségéhez és tisztaságához. Íme, öt étel, amitől egyszerűen ragyogni fog a bőröd! Dr. Life--Változások az alapellátásban - Így "vizsgáztak" a magyar háziorvosok http://www.life.hu/drlife/20151112-haziorvos-magyarorszag-valtozas-alapellatasrol-video.htmlAz alapellátás megfelelő módja és minősége fontos, így például a betegek a lakóhelyükhöz közel szívesebben vesznek igénybe ellátást és tanácsadást. Emellett nagyon fontos, hogy megfelelően felkészült emberek várják őket a rendelőkben. Ezzel kapcsolatban zajlottak már különböző projektek Magyarországon, amik részletesen kiderülnek a videóból. Dr. Life--Erősítsd az immunrendszered! - Természetes vitaminforrások télen ishttp://www.life.hu/drlife/20151111-telen-termeszetes-vitaminforrasokkal-erositsd-az-immunrendszeredet-deli-gyumolcsokkel-olajos.htmlSzinte nincs is olyan anyagcsere-folyamatod, amelyben ne vennének részt a vitaminok. Ezek pótlása télen talán még sokkal fontosabb, mint tavasszal és nyáron, ugyanis jóval kevesebb friss zöldséghez, gyümölcshöz jutsz hozzá, és napfény is alig ér. Dr. Life--Sztárok, akiket halálba taszított a függőségükhttp://www.life.hu/drlife/20151111-judy-garland-robin-williams-eminem-drew-barrymoore-ongyilkossag-vagy-kiserlet.html4 sztár, akik komoly függőséggel élték életüket, végül mégis az öngyilkosság valamely formáját választották. Azonban még egy dolog közös bennünk: testi és lelki állapotuk miatt haláluk napjához képest csupán pár évig élhettek volna tovább. Dr. LifeAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.