Kórházba került a 67 éves Gálvölgyi János

Fotó: Bielik István - Origo -
Gálvölgyi János vérnyomás kórház premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Betegségre hivatkozva lemondta szerda esti premierjét Gálvölgyi János a Játékszínben, A Napsugár fiúk című darabban. A 67 éves színész kórházi kezelésre szorul.

Gálvölgyi János állapotáról, betegségéről nem sokat tudni, de a Bors információi szerint kórházba szállították vérnyomásproblémája miatt: pontosabban ingadozott a vérnyomása, amitől szédült. A Kossuth- és Jászai-díjas színész a teátrum vezetőségével közösen megegyezve döntött úgy, hogy lemondja a szereplést.

Fotó: Bielik István - Origo

„Igen, valóban beteg, de reménykedünk benne, hogy mihamarabb visszatérhet a színpadra” – mondta a lapnak a színművész felesége, Judit, akinnél többet nem árult el férje állapotáról.

A színművésznek komoly oka lehetett néhány órával a kiírt premieridőpont előtt visszalépni a szerepléstől, hiszen Gálvölgyi számára első a hivatása, és a végsőkig kitart amellett, hogy közönségét ne hagyja cserben. Májusban például súlyos tüdőgyulladás kínozta, mégis vállalta a Vidám kísértet című bohózat próbáját és premierjét – írja a Bors.

„Ha egy néző megtisztel azzal, hogy megvásárolja a drága színházjegyet, akkor kötelességem a legjobbat kihozni magamból” – nyilatkozta korábban Gálvölgyi János.

A Bors úgy tudja, Gálvölgyi Jánost azóta kiengedték a kórházból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.