Gáspár Laci: "Összeomlottam, amikor édesanyámnál daganatot találtak"

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu -
vastagbélrák család Gáspár Laci rák (betegség) énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes anyukájánál néhány évvel ezelőtt vastagbélrákot diagnosztizáltak. Laci akkor úgy érezte, hogy kihúzzák a lába alól a talajt. 

A Sztárban sztár népszerű versenyzőjének már csak az egyik szülője él, így még jobban aggódott, amikor az orvosok közölték a diagnózist. Éva néni ma már jól van, és fiával hálásak a sorsnak, hogy sikerült legyőznie a halálos kórt - írja a Best magazin.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Tudtam, hogy anyunak régóta fájdalmai vannak a veséje miatt, de rémálmomban sem gondoltam volna, hogy ennél sokkal súlyosabb betegséget is megállapítanak az orvosok. Daganatot találtak a vastagbelében, amiről a szövettani vizsgálaton kiderült, hogy sajnos rosszindulatú. Elsötétült előttem a világ, és azt kérdeztem magamtól, amit ilyenkor mindenki: vajon miért éppen velünk történik mindez? Volt, hogy én vittem a kemoterápiás kezelésre, és odafigyeltem arra is, hogy betartsa az orvos által előírt szigorú diétát" - mesélte az énekes, akinek azóta már szerencsére jobban van az édesanyja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.