Polgár Kriszta két gyerek után is bomba formában van!

modell Születés öröm Polgár Kriszta bombaforma gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori szépségkirálynő második terhessége alatt már veszélyeztetett volt, sőt a szülés után nem sokkal meg kellett őt operálni, de most már jobban van, és szebb, mint valaha!

Polgár Kriszta nagyobbik fia, Olivér két év négy hónapos, kisfia, Vincent három hónapos. A szépség húsz kilót hízott a terhessége alatt, de ez szinte már egyáltalán nem látható rajta. Kriszta második terhessége alatt végig görcsölt, így veszélyeztetett terhes volt. Ráadásul ez idő alatt nőtt egy petefészekcisztája, de a szülés után hat héttel eltávolították, most már jól van.

Forrás: Facebook/Krisztina Kaldau-Polgár, Fotó: Debreczeni Zita

Hogy miként boldogul a két gyermekkel Kriszta a mindennapokban, kiderül a Napidoktor.hu videójából.

Bikini kategóriában lett ezüstérmes a megvert magyar szépségkirálynő, Polgár Ildikóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151102-polgar-ildiko-megvert-fitneszmodell-a-veres-es-rablas-utan-utan-a-fitnesz-eb-n-bizonyitott.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Polgár Ildikó fitneszmodellt szerdán megverték és kirabolták Budapesten. A lány úgy döntött, az eset ellenére mégis elindul a bolognai fitneszversenyen, ahonnan végül egy ezüst- és egy bronzéremmel tért haza. Ez Zsír!OrigoEltávolították Polgár Kriszta szépségkirálynő cisztáját: Túl van a műtéten!http://www.life.hu/drlife/20151012-polgar-kriszta-szepsegkiralyno-tulvan-a-muteten-es-eltavolitottak-harminc-centis-cisztajat.htmlA Babapercek vendége Polgár Kriszta volt, aki a veszélyeztetett terhességéről mesélt. Dr. Life--Betegsége ellenére zökkenőmentesen szült Polgár Krisztahttp://www.life.hu/drlife/20150729-polgar-kriszta-szepsegkiralyno-terhessege-veszelybe-kerult-egy-hatalmas-ciszta-miatt.htmlA szépségkirálynő múlt héten adott életet második kisfiának, Kaldau Vincentnek. A boldog anyuka elmesélte, hogy betegsége ellenére zökkenőmentesen hozta világra babáját.Dr. Life--„Nem érdekelt, hogy elhízom” – Polgár Kriszta bensőséges gondolatai várandósságárólhttp://www.life.hu/babavaro/20150909-polgar-kriszta-bensoseges-gondolatai-varandossagarol-video.htmlAz egykori szépségkirálynő alig 26 évesen adott életet első gyermekének, mára pedig két gyönyörű csemete szépséges anyukája. A Life.hu riporterének intim titkokat mesélt el várandósságáról.Babaváró--Polgár Kriszta pocakja nem csak a baba miatt nő !http://www.life.hu/sztarok/20150520-csipkebe-bujtatta-pocakjat-polgar-kriszta.htmlPolgár Kriszta nagyon boldog, hogy második gyermekét várja, de örömébe egy kis üröm is vegyül. Már másodszor került veszélybe kisbabája, és kiderült, hogy szülés után meg kell műttetnie magát.TV + Sztárok--Újra babát vár a magyar szépségkirálynő, Polgár Krisztahttp://www.life.hu/sztarok/20150131-ujra-babat-var-a-magyar-szepsegkiralyno-polgar-kriszta.htmlIsmét anyai boldogság elé néz a 2008-as Miss Earth Hungary győztese. Első gyermeke Olivér, 2013 májusában született.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.