Sokkoló! 2 kiló zsírszövetet vettek ki egy fiatal nő melleiből

Forrás: Thinkstock -
mell mellkisebbítés műtét beavatkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amanda Twiggs életét már kisiskolás kora óta megnehezíti a keblei nagysága. Gyermekként is melltartót kellett hordania, sőt, hónapról-hónapra egyre nagyobbat. 

A fiatal lány 15 évesen 85-ös, 19 évesen pedig már 100-as darabokat vásárolt. Testnevelésórán sosem tudott részt venni, emiatt elhízott, később pedig ki is közösítették a társai. Később 4 évig dolgozott egy kaszinóban, ahol napi 16 órát kellett végigállnia - ennek következtében olyan hátfájdalmai lettek, amiket csak erős fájdalomcsillapítókkal tudott enyhíteni. 30 évesen orvosai tanácsára megműtötték a melleit - írja a Mirror.

Forrás: Thinkstock

A beavatkozás során 2 kiló zsírszövetet távolítottak el, melynek hatására sokkal jobban érezte magát, és elmondása szerint életében először boldog volt. A nő esete nem egyedi, a világon többen küzdenek hasonló problémákkal. Ilyen esetekben egyre több orvos javasolja, hogy a páciens vegyen részt egy mellkisebbítő műtéten, hiszen kimutatták, hogy ezek a problémák akár 5 évvel is megrövidíthetik egy ember életét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.