Ajjaj! Tényleg veszélyes a tanga?

Forrás: Thinkstock -
veszély bugyi egészség tanga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már több mint harminc éve csábítják a nők a pasikat tangában. Sokszor hallhattuk már, hogy egészségtelen, de vajon mi az igazság?

Kevés olyan férfi van, aki a nagy fenekű bugyit szexibbnek tartaná, mint a tangát vagy a franciát, de ha egyszer kipróbálnák, milyen érzés állandóan a fenékbe vágó fehérneműben létezni, lehet, hogy meggondolnák magukat.

Forrás: Thinkstock

A tanga pántja a vagina bemenetéhez és a végbélnyíláshoz is közel van, ráadásul egy hidat is képez a kettő között, amelyen a baktériumok könnyen átjutnak a fenékből a hüvelybe.

Ha ez nem tántorít el a tangahordástól, legalább azt fogadd meg, hogy sosem veszel fel műszálból készültet. A műszálas anyag miatti izzadás melegágya a betegségeknek.

Ezért szeretjük a nagyibugyit

A tangák és franciák térhódítása óta egyre inkább eltűnnek a nagyibugyik a süllyesztőben. Mi azonban jó szívvel emlékezünk rájuk, és eláruljuk, miért jó néha a nagyibugyi. Íme, 5 ok!

Csipkés fazonból is létezik pamut vagy selyem, megéri ilyenre beruházni a műanyag változat helyett. Több orvos is azt tanácsolja, hogy a bugyijaidat meleg vízben, intim szappannal mosd sima mosószer helyett, illetve sose tárold őket együtt szennyes zoknikkal, farmerokkal, inkább külön szennyeszsákot létesíts nekik.

Télen se add fel a sportolást!http://www.life.hu/drlife/20151124-telen-se-felejtsuk-el-a-sportolast-igy-kerulhetjuk-el-a-sportbaleseteket-is.htmlBeköszöntött a hideg idő, Európában már több országban havazik, ha folytatódik a lehűlés, akkor talán hamarosan már nálunk is elő lehet készíteni a szánkót és a korcsolyát. Milyen sportokat lehet űzni a havas, hideg időben, mire érdemes odafigyelni, hogy az önfeledt szórakozás során elkerüljük a balesetveszélyes helyzeteket? Dr. LifeThinkstockKigyógyult betegségéből Khloé Kardashianhttp://www.life.hu/drlife/20151125-khloe-kardashian-kigyogyult-betegsegebol.htmlA Kardashian-lány megkönnyebülten posztolta Twitter oldalára, hogy egyre jobban van Staphylococcus fertőzése után. Dr. Life--8 éves kislányt diagnosztizáltak mellrákkalhttp://www.life.hu/drlife/20151125-8-eves-kislanyt-diagnosztizaltak-mellrakkal-utah-allamban.htmlValószínűleg Chrissy Turner a világ legfiatalabb betege, akinél megállapították a gyilkos kór ezen változatát. Dr. LifeOrigoKiverte a biztosítékot a 24 évesen megőszült testépítő lány fotójahttp://www.life.hu/drlife/20151125-aleksandra-rudenko-testepito-lany-osz-haju-fotoja-kiverte-a-biztositekot.htmlAleksandra Rudenko testépítő meg akarta mutatni, mennyit fejlődött egy év alatt, de fotóira nem éppen azt a reakciót kapta, amit várt. Dr. Life--Elvetélt Dynamic párja, Marcsihttp://www.life.hu/drlife/20151124-elvetelt-dynamic-parja.htmlNemrégiben az édesanyát veszélyeztetett terhesnek nyilvánították, ugyanis egy bevérzést találtak a petezsák mellett. Ám Marcsit a pihenés sem mentette meg a bajtól. Dr. Life--Összeesett a forgatáson Kim Cattrallhttp://www.life.hu/drlife/20151124-kim-cattrall-a-szex-es-new-york-samathaja-sulyos-beteg.htmlLinda című új darabja próbáján esett össze a gyönyörű színésznő. Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.