Kigyógyult betegségéből Khloé Kardashian

Forrás: AFP/Robin Marchant -
staphylococcus Khloe Kardashian karantén fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kardashian-lány megkönnyebülten posztolta Twitter oldalára, hogy egyre jobban van Staphylococcus fertőzése után.

„Nagyon hálás vagyok, hogy meggyógyultam. Kimozdulni se tudtam otthonról, de most már vége a karanténnak” – írta közösségi oldalán.

Forrás: AFP/Robin Marchant

Az újságok szerint Khloé azonban még nincs olyan állapotban, hogy meglátogathassa férjét, Lamar Odomot, akit bordélyházból szállítottak kórházba. A férfi állítólag nem céltalanul ivott és drogozott ott napokig: öngyilkos akart lenni.

8 éves kislányt diagnosztizáltak mellrákkalhttp://www.life.hu/drlife/20151125-8-eves-kislanyt-diagnosztizaltak-mellrakkal-utah-allamban.htmlValószínűleg Chrissy Turner a világ legfiatalabb betege, akinél megállapították a gyilkos kór ezen változatát. Dr. LifeOrigoKiverte a biztosítékot a 24 évesen megőszült testépítő lány fotójahttp://www.life.hu/drlife/20151125-aleksandra-rudenko-testepito-lany-osz-haju-fotoja-kiverte-a-biztositekot.htmlAleksandra Rudenko testépítő meg akarta mutatni, mennyit fejlődött egy év alatt, de fotóira nem éppen azt a reakciót kapta, amit várt. Dr. Life--Angelina Jolie miatt háromszorozódtak meg a melleltávolító műtétek Angliábanhttp://www.life.hu/drlife/20151125-angelina-jolie-kockazatcsokkento-melleltavolito-mutete-miatt-veteti-le-egyre-tobb-no-a-mellet.htmlAz Oscar-díjas színésznő hatásának tudják be az orvosok, hogy egyre több brit nő dönt a sztárhoz hasonlóan, és veteti le mindkét mellét a mellrák kockázatának csökkentése miatt. Dr. Life--Elképesztő! Személyiségzavara miatt néha lát a vak nőhttp://www.life.hu/drlife/20151125-szemelyisegzavarai-miatt-neha-lat-a-vak-no.htmlMeglepő tanulmány készült egy nőről, aki húszévesen, egy balesetben veszítette el a látását. A személyiségzavara miatt azonban mégis előfordul, hogy néha lát.Dr. Life--Megrázó videót tett közzé a partidrog miatt súlyos agykárosodást szenvedett fiúhttp://www.life.hu/drlife/20151125-jordy-hurdes-ecstasy-miatt-szenvedett-sulyos-agykarosodast-masokon-is-segiteni-akar.htmlA kábítószer használat veszélyeire hívja fel kortársai figyelmét az a fiatal srác, aki ecstasy miatt szenvedett agykárosodást. Dr. Life--Nem várjuk meg a betegséget - Inkább önkezűleg vetünk véget az életünknek?http://www.life.hu/drlife/20151123-veszesen-nott-amerikaban-az-ongyilkossagok-szama-magyarorszagon-kevesbe.htmlA közelmúltban Nobel-díjat kapott Angus Deaton közgazdász és szerzőtársa, egyben felesége, Anne Case meglepő adatokat gyűjtött össze tanulmányában, mely szerint a 45 és 54 év közötti amerikai fehér férfiak halálozási aránya az utóbbi időben aggasztó mértékben megnövekedett. Mi a helyzet Magyarországon, és hogyan vehető észre, ha valaki öngyilkosságra készül? Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.