Dráma! Csomókat talált a mellében Kulcsár Edina

Forrás: Facebook/ Kulcsár Edina -
mell daganat Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Épp a ruhakollekciómat fényképeztük Velencében, amikor egy oda nem illő csomót tapintottam ki véletlenül a mellemben. Életemben nem ijedtem meg annyira, mint akkor" - kezdi történetét a szépség.

A Story magazin információi szerint a mo­dell és műsorvezető mel­lé­ben három cso­mót ta­lál­tak, de még egyelőre nem tudni, hogy a daganatok rosszindulatúak-e. Bár Kulcsár Edina karrierje töretlenül ível felfelé, vőlegényével hat év után nemrégiben szakított, majd újabb csapás érte a szépségkirálynőt.

Forrás: Facebook/ Kulcsár Edina

Edina mellében ráadásul nem is egy, hanem három csomót találtak, amik a későbbiekben rosszindulatúvá válhatnak.

"Bárcsak túl lennék már az egészen. Biopsziára kell mennem, a szövettan majd kideríti. A bizonytalanság napjai most a legrosszabbak. Most ezeket élem. Próbálok a munkába menekülni, addig sem ezen gondolkodom" - árulta el a fiatal lány a lapnak, aki pszichológushoz is jár és úgy véli, a sok stressz is közrejátszhatott betegsége kialakulásában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.