HIV fertőzéstől retteg Kylie Jenner - És nem alaptalanul

betegség Charlie Sheen Kylie Jenner HIV szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal lány volt pasija ugyanazzal a transznemű pornósztárral kavart, akivel korábban Charlie Sheen is ágyba bújt. A Kardashian klán tagja a hír hallatán teljesen összeomlott.  

Állítólag erre Kylie édesanyja, Kris Jenner hívta fel a figyelmét, és rögtön ráparancsolt a lányára, hogy menjen el egy tesztre, vagy tisztázza a dolgokat egykori párjával. Mióta a Charlie Sheen nyíltan felvállalta a betegségét, több sztár is rögtön orvoshoz rohant, hogy kivizsgáltassa magát - írja a Radar.

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

Sztárok, akik azért vállalták fel betegségüket, hogy másoknak segítsenek http://www.life.hu/drlife/20151125-elton-john-bulimiaval-brad-pitt-depresszioval-adam-levine-hiperaktivitassal-kuzd.htmlNéha hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a sztárok tökéletesek, és persze egészségesek is, elvégre egész biztosan van pénzük a legkülönfélébb kórok kezelésére is. Ez persze nincs mindig így, sőt sokszor az ő mosolyuk mögött rejzőtik a legtöbb fájdalom. Íme a sztárok, akik azért vállalták fel árnyoldalukat, hogy másoknak segítsenek általa! Dr. LifeAFPAmputálták, majd fordítva varrták vissza a csontrákos kislány lábáthttp://www.life.hu/drlife/20151126-grace-bunke-12-eves-csontrakos-kislany-labat-leamputaltak-majd-forditva-varrtak-vissza.htmlAmikor Grace Bunke-nél csontrákot állapítottak meg az orvosok, a kislány és szülei számára egyetlen szempont volt fontos: hogy felépüljön, és utána újra teljes értékű életet élhessen. Ezért döntöttek egy kockázatos beavatkozás mellett, amely lehetővé tette, hogy újra sétálhasson, futhasson ugyanúgy, mint többi kortársa. Dr. LifeOrigoKorábban anorexiával küzdött, most sikeres plus-size modell Danielle Bravermanhttp://www.life.hu/drlife/20151125-danielle-braverman-modell-anorexiaval-kuzdott-most-sikeres-es-boldog-plus-size-modell.htmlEgy modellügynökség keresetlen beszólása miatt éveken át küzdött étkezési zavarral Danielle Braverman, akiért ma már kerekded idomaival együtt is kapkodnak a nevesebbnél nevesebb ruhamárkák. Dr. LifeOrigoTélen se add fel a sportolást!http://www.life.hu/drlife/20151124-telen-se-felejtsuk-el-a-sportolast-igy-kerulhetjuk-el-a-sportbaleseteket-is.htmlBeköszöntött a hideg idő, Európában már több országban havazik, ha folytatódik a lehűlés, akkor talán hamarosan már nálunk is elő lehet készíteni a szánkót és a korcsolyát. Milyen sportokat lehet űzni a havas, hideg időben, mire érdemes odafigyelni, hogy az önfeledt szórakozás során elkerüljük a balesetveszélyes helyzeteket? Dr. LifeThinkstockAjjaj! Tényleg veszélyes a tanga?http://www.life.hu/drlife/20151125-ezert-veszelyes-a-tanga-bugyi.htmlMár több, mint harminc éve csábítják a nők a pasikat tangában. Sokszor hallhattuk már, hogy egészségtelen, de vajon mi az igazság? Dr. Life--Angelina Jolie miatt háromszorozódtak meg a melleltávolító műtétek Angliábanhttp://www.life.hu/drlife/20151125-angelina-jolie-kockazatcsokkento-melleltavolito-mutete-miatt-veteti-le-egyre-tobb-no-a-mellet.htmlAz Oscar-díjas színésznő hatásának tudják be az orvosok, hogy egyre több brit nő dönt a sztárhoz hasonlóan, és veteti le mindkét mellét a mellrák kockázatának csökkentése miatt. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.