A szó hatalma: így tette szebbé egy anorexiás lány napját egyetlen mondat

Forrás: Bekah Gregory -
étkezési zavar probléma kávézó önértékelés pohár Nap anorexia barista szó kávé mosolygás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy felemelő példa arra, hogyan aranyozhatja be a napot egyetlen szó.
Forrás: Bekah Gregory

A barista valószínűleg nem is sejtette, milyen nehéz időszak áll a lány mögött, aki élete nagy részét éheztetéssel és saját maga iránti gyűlölettel töltötte: összesen ötször akart véget vetni életének. „Ha valaki rám néz, nem sejtheti, mi mindenen mentem keresztül az elmúlt években. Egy boldog, cserfes és nyitott lányt lát, aki tele van élettel.

Forrás: Bekah Gregory
Kiderült! A kávézással nagyon sokat tehetsz az egészségedérthttp://www.life.hu/news/20151117-napi-legalabb-ot-kave-megov-a-szivproblemaktol-es-a-parkinson-kortol.htmlAz már köztudott, hogy a kávénak rengeteg pozitív hatása van a testünkre, most azonban egy kutatócsoport arra is rámutatott, hogy ha napi 3-5 kávét iszunk, többek közt a Parkinson-kór kialakulásától is megóvhatjuk magunkat. NewsThinkstockKorábban anorexiával küzdött, most sikeres plus-size modell Danielle Bravermanhttp://www.life.hu/drlife/20151125-danielle-braverman-modell-anorexiaval-kuzdott-most-sikeres-es-boldog-plus-size-modell.htmlEgy modellügynökség keresetlen beszólása miatt éveken át küzdött étkezési zavarral Danielle Braverman, akiért ma már kerekded idomaival együtt is kapkodnak a nevesebbnél nevesebb ruhamárkák. Dr. LifeOrigoIhat kávét, aki beteg? 5 érdekesség a cukorbetegségrőlhttp://www.life.hu/drlife/20151116-cukorbetegseg-erdekes-nem-a-cukor-okozza-kavet-es-teat-is-ihatunk.htmlÍme 5 dolog, amit nem tudtál vagy eddig csak sejtettél a betegségről. Dr. Life--Fellázadt az anorexiás modell - Elege lett a brutális fogyókúrából http://www.life.hu/ez-zsir/20151113-fellazadt-az-anorexias-modell-a-19-eves-edyn-mackneynek-elege-lett-a-durva-fogyokurabol.htmlA 19 éves Edyn Mackneynek elege lett abból, hogy 179 centiméteres magasságához soknak találta 56 kilóját a modellügynökség. Ez Zsír!--Feketére fel! Ma van a kávézás világnapjahttp://www.life.hu/kult/20150929-szeptember-29-a-kavezas-vilagnapja.htmlCsodás nap ez a mai. Egy olyan dolgot ünneplünk, amely mindenkit felébreszt, finom, és még egészséges is. Kitaláltad már, mi az? Bizony, a kávé. KultThinkstockMajdnem belehalt anorexiájába Megan Jayne, most ő segít másokonhttp://www.life.hu/drlife/20151104-megan-jayne-anorexias-lany-majdnem-belehalt-betegsegebe-most-o-segit-masokon.htmlAlig 30 kilót nyomott, most fehérneműs, boldog képekkel igyekszik hatni evészavarral küzdő társain az egykor anorexiás Megan.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.