Furcsa függőség: napi 2-3 flakon légfrissítőt iszik egy nő

Forrás: Getty Images/iStockphoto/vitezslav.halamka@seznam.cz/Vitezslav.Halamka@Seznam.Cz -
légfrissítő ivás flakon függőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 27 éves Evelyn orvoshoz fordult, hogy le tudja küzdeni függőségét, amely akár az életébe is kerülhet.

Heti 20 flakon légfrissítőt fogyaszt el a kétgyerekes Evelyn. A 27 éves édesanya annak ellenére sem tudja abbahagyni bizarr függőségét, hogy a gyúlékony folyadék ivása akár az életébe is kerülhet.

Forrás: Thinkstock

"Ez volt számomra a kiút, egyfajta kikapcsolódás.

Kísértetjárás és furcsa legendák - Átok ülne a világ egyik leghíresebb rezidenciáján?http://www.life.hu/otthon/20150818-dakota-haz-ahol-john-lenonnt-lelottek-atok-ulne-a-vilag-egyik-leghiresebb-rezidenciajan.htmlA Dakota-ház New York egyik leghíresebb és legrejtélyesebb luxusapartmanja, amely 1880 és 1884 között épült. Az épületben a pletykák szerint évek óta szellemek kísértenek, de nem ez az egyetlen furcsaság, ami ezt a gyönyörű rezidenciát körüllengi. Otthon--Durva! 8 évesen lett pornófüggő a fiatal lányhttp://www.life.hu/intim/20151208-rebecca-8-evesen-lett-pornofuggo-aki-a-valo-eletben-is-csak-az-eroszakos-szexet-kereste.htmlA 19 éves Rebecca 8 éves korában látott először pornófilmet. Az első még egészen visszafogott volt, de azóta elszabadult a pokol: csak a legdurvább filmeket keresi, ezek pedig a kapcsolataira is súlyos hatással vannak. Intim--Mire képes egy rajongó! Furcsa ajándékkal lepték meg Radics Gigithttp://www.life.hu/sztarok/20150929-radics-gigi-alairasat-tetovaltatta-magara-egy-rajongo.htmlAz énekesnő meglepő képet posztolt Facebook-oldalára: egy tetoválást saját aláírásából. TV + SztárokOrigoKifejlesztették a kávéfüggőség elleni terápiáthttp://www.life.hu/drlife/20151202-kifejlesztettek-a-kave-fuggoseg-elleni-terapiat.htmlA kávé is drog: túlzott fogyasztásának rengeteg mellékhatása van, és a róla való leállás sem könnyű. Ezért nem is véletlen, hogy külön terápiát kellett kialakítani a függők leszoktatásához. Dr. LifeThinkstockVölgyesi Gabi furcsa frizurára váltotthttp://www.life.hu/trend/20151120-volgyesi-gabi-a-unique-egyuttes-enekesnoje-uj-frizurara-valtott.htmlA Unique együttes énekesnője egy forgatás miatt vett fel parókát, ami kissé kócosan is remekül állt neki. Trend--A Pszichológus Pasi: a videojáték egyszerre függőség és segítséghttp://www.life.hu/drlife/20150903-a-videojatekok-fuggoseget-okoznak-de-akar-a-droggal-is-osszekapcsolhatoak.htmlMagyarországon is egyre inkább előforduló jelenség a videojáték-függőség, ám vele együtt jár sok káosz és félreértés is. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.