Diétán tartja 13 hónapos kislányát az ausztrál anyuka

Forrás: Instagram/ My food religion -
paleo-diéta szoptatás zöldség várandósság avokádó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shan Cooper, aki a paleo diéta híve, 13 hónapos kislányát is ezen az étrenden tartja. Az internetezők persze iszonyatosan kiakadtak rajta.

Kókuszolajban sült zöldségeket, avokádót, tojást és savanyúkáposztát fogyaszt a 13 hónapos Grace. Édesanyja öt évvel ezelőtt, ételallergiája miatt kezdett bele a speciális diétába, amit természetesen a várandóssága és a szoptatása alatt is folytatott.

Forrás: Instagram/ My food religion

Shan így abszolút természetesnek gondolta, hogy kislányát is így fogja etetni. Mindezek ellenére az anyuka azt mondja, hogy soha semmitől nem fogja eltiltani a lányát „Ha például egy szülinapi zsúron tortával kínálják, és ő enni szeretne belőle, akkor nyugodtan megeheti.”

Megdöbbentő! Egy életre megnyomoríthatja a gyereket az iskolatáskahttp://www.life.hu/drlife/20151214-az-iskolataska-egeszsegkarosodast-okozhat-megnyomoritja-a-gyereket.htmlSúlyos egészségkárosodást is okozhat a gyerekeknek a nehéz iskolatáska - legalábbis ez derült ki egy friss kutatásból, melynek során olyan 11 éves gyerekeket vizsgáltak, akiknek 11 kilós volt az iskolatáskájuk. Dr. LifeOrigoEgy bevásárlás közben átadott üzenet mentette meg az anorexiás lány életéthttp://www.life.hu/drlife/20151213-anna-wyatt-anorexias-lany-eletet-egy-bevasarlas-kozben-atadott-uzenet-valtoztatta-es-mentette-meg.htmlAnna Wyatt mindössze 38 kilót nyomott, amikor egy ismeretlen egy papírt csúsztatott a lány kezébe. Anna élete ekkortól örökké megváltozott. Dr. Life--Durva! Egy testvérpár lány tagja fiúvá, fiú tagja lánnyá operáltatta magáthttp://www.life.hu/drlife/20151214-russi-es-aly-mcgarrity-testverpar-lany-tagja-fiuva-fiu-tagja-lannya-operaltatta-magat.htmlRussi és Aly McGarrity egy igencsak furcsa testvérpár. Russi ugyanis mindig lány, Aly pedig mindig fiú akart lenni. Dr. Life--Veszélyben a fellépés?! Baleset érte a Hungary's Got Talent táncosáthttp://www.life.hu/drlife/20151212-laszlo-attila-a-hungarys-got-talent-tancosat-baleset-erte-proba-kozben.htmlPróba közben fordult ki a térde az Acro Maniacs táncosának, László Attilának. Egyelőre nem tudni, hogyan oldja meg a ma esti fellépését a csapat. Dr. LifeOrigoA világ legritkább daganatával diagnosztizáltak egy 6 éves kisfiúthttp://www.life.hu/drlife/20151212-a-vilag-legritkabb-rakfajtajaval-diagnosztizaltak-egy-6-eves-kisfiut.htmlAz egész világon eddig összesen 9 felnőtt embernél állapították meg a daganatot. George McIntosh a legfiatalabb beteg, akit ezzel a típusú rákkal kezelnek. Dr. Life--Anorexiás volt, majd meghízott, végül 40 kilót dobott le egy fiatal lányhttp://www.life.hu/drlife/20151212-anorexias-volt-ma-mar-tobb-millio-embernek-segit-egy-fiatal-lany-majdnem-meghalt.htmlA most 19 éves éves Elle Lietzow olyan súlyos étkezési zavarokkal küzdött, hogy évekig ingadozott a testsúlya. Ma már boldog, de még mindig nagyon megválogatja, hogy mit eszik. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.