Élete végéig fűzőt kell viselnie a plasztikrémnek, mert egy rajzfilmfigurához akart hasonlítani

plasztikai műtét fűző rajzfilmfigura borda szépészeti beavatkozás Jessica Rabbit hasonlítás mesefigurák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pixee Fox azért vetette ki a bordáit, mert kedvenc mesehőséhez, Jessica Rabbithez akart hasonlítani. A magát testátalakító művésznek nevező nőnek orvosai szerint fűzőt kell viselnie, ha életben akart maradni.

Emlékeztek még Pixee Foxra? Ő az a modell, aki Jessica Rabbitet, a Roger nyúl a pácban híres rajzfilmfiguráját nevezte meg példaképének, és ezért mindent el is követ: még 6 darab bordáját is kivetette, hogy elérje azt a bizonyos 35 centis derekat.

Ezért a derékért 6 bordáját vették ki a svéd modellnekForrás: Northfotomiddleon37445360

Orvosai éppen ezért aggódnak a magát testátalakító művésznek nevező nőért: szakértők szerint ugyanis elengedhetetlen számára a fűző viselése, ha életben akar maradni.

Bámulatosan néz ki az arcműtéte után néhány hónapja Nócihttp://www.life.hu/sztarok/20151124-bamulatosan-nez-ki-az-arcmutete-utan-nehany-honapja-noci.htmlMint korábban beszámoltunk róla, Czifra Noémi plasztikáztatta arcát. Saját zsírjával, botoxszal és speciális fémszálakkal töltötték fel bőrét, és már akkor nagyon boldog volt, hogy hamarosan eltűnnek róla az évekig tartó megpróbáltatások nyomai. Így is lett. TV + SztárokRTLKLUBA szülőszobából egyenesen a plasztikai sebészhez megy Kim Kardashianhttp://www.life.hu/csalad/20151127-kim-kardashian-a-szules-utan-plasztikaztatni-fog.htmlA celebnő karácsonyra várja második babáját, de leginkább már csak azon jár az esze, hogyan adja majd le pluszkilóit. Család--Szexi fürdőruhában pózol műtétje után Kim Zolciakhttp://www.life.hu/drlife/20151210-kim-zolciak-szexi-furdoruhaban-pozol-mutetje-utan.htmlA hatgyerekes tévésztár soha nem gondolta volna, hogy újra meg meri mutatni hiányosabb öltözékben testét. Dr. LifeOrigoVan tökéletes nemi szerv? Egyre inkább hódít a vaginaplasztikahttp://www.life.hu/intim/20151013-egyre-inkabb-hodit-a-vaginaplasztika.htmlHiába fordítunk nagy figyelmet nemi szerveink ápoltságára és kinézetére, ha szóba kerül, máris nem vagyunk annyira beszédesek, mintha a szemünket vagy a lábunkat dicsérik. Ez természetesen érthető... De van-e egyáltalán szép pénisz vagy vagina és ha igen, milyen az? IntimThinkstockMűtétje után újra bombaformában van az egykori szépségkirálynő, Polgár Krisztahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151216-polgar-kriszta-bombaformaban-van-mutetje-utan.htmlKemény időszakon van túl az egykori szépségkirálynő, akinek terhessége alatt növekvő cisztát találtak a méhében. Szerencsére már túl van a műtéten, sőt bombaformában van. Ez Zsír!--Egy plasztikai műtét miatt mondtak le örökre az alkoholról a Playboy-ikrekhttp://www.life.hu/drlife/20151008-nem-isznak-tobb-alkoholt-a-playboy-villa-egykori-plasztikcsodai.htmlA két szőke plasztikcsoda a hírek szerint felhagyott azzal a vad életmóddal, amit a Playboy-villában is folytatott. Ennek oka pedig egészen elképesztő volt. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.