szépségápolás napidoktor kézápolás szépség Lilu tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos műsorvezető különösen odafigyel a bőrének üdeségére. A kezei ápolásához szükséges praktikáit egy hozzá igen közelálló személytől tanulta meg.

Az archoz hasonlóan a kéz bőre alapján is megtippelhetjük egy ember életkorát, a magyar nők több mint kétharmada mégis elsősorban arcbőre szépségére fókuszál – derült ki egy őssejtes kozmetikai termékcsalád szépségápolási felmérésből. A kezeink azonban ugyanúgy állandóan szem előtt vannak, mint az arcunk, ezért legalább annyira fontos, hogy ezeket is ápoljuk és fiatalon tartsuk – vallja Lilu, aki bár mindent megtesz azért, hogy formában tartsa magát, a korát semmiképpen sem szeretné letagadni. Sokszor fordulnak hozzá szépségápolási tippekért, ilyenkor mindenkinek azt tanácsolja, hogy ne a fiatalítás, hanem a természetesség legyen a legfontosabb cél.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

A Napidoktor.hu cikkéből kiderül milyen szépségápolási trükköt tanult Lilu édesanyjától és nagymamájától.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.