Pataky Attila súlyos állapotban került kórházba

Forrás: Hajdú D. András [origo] -
Edda Pataky Attila kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kórházba került az ünnepek alatt Pataky Attila, mert az egyik legutolsó koncertje után kapott fertőzéstől rengeteg vért vesztett.

Az EDDA frontembere elkapta a most fertőző gasztroenteritisz, azaz gyomor-bélhurut fertőzést, a hasmenéstől felszakadtak az erei, emiatt került kórházba. Vérének 30-35%-át elveszítette, de hála a gyors orvosi beavatkozásnak, ma már sokkal jobban van - írja cikkében a Blikk.

Pataky Attila Forrás: Hajdú D. András [origo]

Mivel már voltak gondjai korábban is, januárra egy aranyérműtét volt beütemezve, ebből is származott a baj. Sajnos két nagyon fontos év végi koncertet át kell tenni későbbi időpontra. A rocker kórházi ágyáról a Blikken keresztül kíván boldog karácsonyt rajongóinak, és azt kéri, ne váltsák vissza a jegyeket, mert a bulik nem maradnak el!

"A székesfehérvári és a Barba Negra-i koncertekre érkezőket kérem, ne váltsátok vissza a jegyeiteket! Bízzatok bennem, úgy, mint eddig a 41 év alatt!" - üzente Pataky Attila.

Az EDDA egyébként az internetes profiloldalán is bejelentette a hírt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.