Megsérült Angelina Jolie és Brad Pitt 12 éves fia

Brad Pitt Thaiföld család sérülés Pax Thien Jolie-Pitt Angelina Jolie nyaralás láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hollywoodi sztárpár épp Thaiföldön töltötte családi vakációját, amikor Paxnak egy kisebb baleset folytán megsérült a jobb lába.

Bár a hírek szerint még nincs túl jól, törés nélkül megúszta a balesetet Angelina Jolie és Brad Pitt 12 éves fia, Pax - írja a People magazin. A hatgyerekes hollywoodi sztárpár családi körutazásuk egy részét töltötte Thaiföldön, amikor a baj történt.

Brad Pitt és Pax Jolie-Pitt 2014-ben, A rendíthetetlen című Angelina Jolie-film premierjén Hollywoodban Forrás: AFP/Robyn Beck

A lap úgy tudja, Pax jól van. Angelina Jolie és Brad Pitt jelenleg gyerekeikkel együtt töltik jól megérdemelt pihenésüket Ázsia délkeleti országaiban, amelynek során Pax szülőhazájába, Vietnámba, Kambodzsába és Thaiföldre is ellátogattak.

Baleset érte Tilláthttp://www.life.hu/drlife/20151229-baleset-erte-tillat-megserult-a-csukloja.htmlA műsorvezetőnek kórházba kellett mennie. Dr. Life--Előkerült Angelina Jolie és Brad Pitt ikonikus képsorozatahttp://www.life.hu/news/20151221-angelina-jolie-szineszno-es-brad-pitt-szinesz-ikonikus-fotosorozata-a-w-magazinban-2005-ben.htmlMinden idők egyik leghíresebb fotósorozata a W magazin hasábjain jelent meg. NewsOrigoMajkát baleset érte - a kórházból posztolt a rapperhttp://www.life.hu/drlife/20151211-majkat-kisebb-baleset-erte-a-honvedkorhazbol-posztolt-a-rapper.htmlA TV2 sztárja a Honvédkórházból jelentkezett be, de szerencsésen megúszta a dolgot, műtéti beavatkozásra nem volt szükség. Dr. Life--Angelina Jolie egyre rosszabb állapotban van - Súlyosbodott az anorexiája?http://www.life.hu/drlife/20151221-angelina-jolie-egyre-vekonyabb-nagyon-rossz-allapotban-van.htmlAngelina Jolie már csont és bőr! Egyre rosszabb állapotban van a gyönyörű színésznő. Dr. Life--Balesetet szenvedett a világszép magyar lány: Megsérült a májahttp://www.life.hu/drlife/20151215-megutottek-a-majat-most-korhazi-kezelesre-szorul-a-magyar-kislany-az-iskola-vizsgalatot-inditott.htmlA 13 éves Lenkovics Laura éppen fogócskázott az osztálytársával, amikor egy fogóval véletlenül úgy oldalba ütötték, hogy súlyos sérüléseket szenvedett. A szépségversenyeken számos díjjal jutalmazott kislánynak a szerencsétlen ütközés miatt a hasnyálmirigyiével is gondok adódtak. Dr. Life--Melleltávolítása után meztelen jelenetben lesz látható Angelina Joliehttp://www.life.hu/intim/20151215-angelina-jolie-melleltavolitasa-utan-meztelen-jelentben-lesz-lathato-a-filmvasznon.htmlMivel túl nagy volt a kockázata annak, hogy rákos lesz, mindkét mellét levetette a színésznő. A dupla masztektómia után most először áll meztelenül kamera elé Angelina Jolie. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.