Kórházba kellett szállítani Rob Kardashiant

Forrás: AFP/2012 Getty Images/Isaac Brekken -
Kim Kardashian diagnosztizálás cukorbetegség túlsúly diabétesz kórház Rob Kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre rosszabbul érezte magát, ezért azonnal kórházba szállították Kim Kardashian 28 éves öccsét.

Kórházba került Rob Kardashian. Kim Kardashian 28 éves öccse a hétvége folyamán panaszkodott rosszullétre, állapota azonban annyira rossz lett, hogy azonnali orvosi segítségre volt szüksége - írja a TMZ. A valóságshow-sztárnál végül diabéteszt diagnosztizáltak.

Forrás: AFP/2012 Getty Images/Isaac Brekken

Rob az elmúlt két évben teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, depresszióval küzdött, és nagyjából 45 kiló pluszt szedett magára.

Meghalt a testépítő, aki 10 ezer kalóriát evett és szteroidokkal tömte magáthttp://www.life.hu/drlife/20151215-meghalt-dean-wharmby-testepito-aki-10-ezer-kaloriat-evett-es-szteroidokat-szedett.htmlA halottkém vizsgálata szerint a szteroidok okozták Dean Wharmby halálát. A férfi mindössze 39 éves volt. Dr. LifeOrigoEgy kontaktlencse miatt vakult meg a 63 éves férfihttp://www.life.hu/drlife/20151230-stephen-souter-63-eves-ferfi-egy-parazitatol-fertozott-kontaktlencse-miatt-vakult-meg.htmlEgy parazitától megfertőződött kontaktlencse miatt veszítette el bal szemének világát Stephen Souter. Dr. Life--2 éve küzd az életéért Michael Schumacher http://www.life.hu/drlife/20151229-michael-schumacher-forma-1-es-autoversenyzo-2-evvel-ezelott-szenvedett-sulyos-sibalesetet.htmlPontosan két évvel ezelőtt szenvedett súlyos síbalesetet a hétszeres Forma-1-es világbajnok Franciaországban. Dr. Life--Élete végéig fűzőt kell viselnie a plasztikrémnek, mert egy rajzfilmfigurához akart hasonlítani http://www.life.hu/drlife/20151222-pixee-foxnak-elete-vegeig-fuzot-kell-viselnie-mert-kivette-a-bordait-hogy-jessica-rabbithez.htmlPixee Fox azért vetette ki a bordáit, mert kedvenc mesehőséhez, Jessica Rabbithez akart hasonlítani. A magát testátalakító művésznek nevező nőnek orvosai szerint fűzőt kell viselnie, ha életben akart maradni. Dr. Life--Újra kell műteni Pataky Attilát - Nagyobb lehet a baj, mint gondoltákhttp://www.life.hu/drlife/20151229-pataky-attila-enekest-ujra-muteni-kell.htmlAz Edda frontembere egyelőre nagyon gyenge, ezért az operációval még várnia kell. Dr. LifeOrigoElsírta magát a vak nő, aki 20 év után először láthatta fiáthttp://www.life.hu/drlife/20151216-jamie-carley-vak-no-elsirta-magat-amikor-20-ev-utan-eloszor-lathatta-viszont-fiat.htmlHosszú évek után végre először láthatta fiát a coloradói Jamie Carley, aki betegsége miatt eddig csak elképzelni tudta, hogy néz ki 29 éves gyermeke. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.