Sokkoló fotók! Megmutatta megerőszakolásának nyomait a humorista, Beth Stelling

szexuális erőszak fotó erőszak NANE sérülés humorista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai humorista, Beth Stelling a napokban töltött fel olyan képeket a hivatalos Instagram oldalára, melyeken tele van a teste kék-zöld foltokkal. A sérüléseket volt párja okozta. 

A nő eddig nem merte nyilvánosságra hozni a dolgot, de egy idő után úgy érezte, tartozik ezzel a többi bántalmazott áldozatnak. Az erőszakot a volt szerelme követte el ellene, de a történtek után azonnal szakítottak - írja a Salon.

Beth Stelling sérülései Forrás: Instagram/bethstelling

"Annyira kínos ez az egész. Butának érezetem magam, hiszen azok után, hogy mennyit bántott szavakkal és testileg is, sőt, meg is erőszakolt, vele maradtam. Amikor véget vetettem a dolognak, nem azért tettem, mert nem szerettem, hanem mert képes volt ezt tenni velem. Kérlek titeket, ne hagyjátok soha magatokat, vagy, hogy bárki ezt tehesse veletek! Amióta beszéltem a dologról, rengeteg nőtől és férfitól kaptam támogatást, ami nagyon jól esik" - írta a bejegyzés mellett Stelling, aki később a színpadi showjába is beszélt a szörnyű élményeiről.

Egy kontaktlencse miatt vakult meg a 63 éves férfihttp://www.life.hu/drlife/20151230-stephen-souter-63-eves-ferfi-egy-parazitatol-fertozott-kontaktlencse-miatt-vakult-meg.htmlEgy parazitától megfertőződött kontaktlencse miatt veszítette el bal szemének világát Stephen Souter. Dr. Life--„Olyan, mintha elevenen égnék el" – Különös betegség kínozza a 25 éves lánythttp://www.life.hu/drlife/20151229-samara-rose-ingraffia-erythromelalgiaban-es-renauld-szindromaban-szenved.htmlKét ritka rendellenességben szenved kislánykora óta Samara Rose: a fiatal lánynál erythromelalgiát és úgynevezett Renauld-szindrómát diagnosztizáltak orvosai. Dr. Life--2 éve küzd az életéért Michael Schumacher http://www.life.hu/drlife/20151229-michael-schumacher-forma-1-es-autoversenyzo-2-evvel-ezelott-szenvedett-sulyos-sibalesetet.htmlPontosan két évvel ezelőtt szenvedett súlyos síbalesetet a hétszeres Forma-1-es világbajnok Franciaországban. Dr. Life--Egy erőszakolóval kevesebbel jobb hely lett a világ?http://www.life.hu/drlife/20150603-egyetemi-eroszak-majdnem-minden-otodik-elsoevest-erte-mar-szexualis-eroszak.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt a gólyatábori erőszakoló néven elhíresült K. S. Szilárdot június 3-ai tárgyalásán hét és fél év börtönre ítélték. A 39 éves vádlott leghamarabb a büntetés letöltésének kétharmada után szabadulhat.Dr. LifeThinkstockDiana volt szerelmének édesapját nemi erőszakkal vádoljákhttp://www.life.hu/drlife/20150217-diana-hercegno-volt-szerelmenek-apjat-nemi-eroszakkal-vadoljak.htmlA hercegnő halálának körülményei a mai napig kérdéseket vet fel Diana rajongóiban. Ám e pillanatban egykori szerelmének, Dodi Al-Fayed-nek édesapja került reflektorfénybe. Nemi erőszakkal vádolják a 86 éves férfit, Mohamed Al Fayed-et.Dr. LifeOrigoAz alacsony pulzussal élők hajlamosabbak az erőszakosságrahttp://www.life.hu/drlife/20150918-alacsony-vernyomas-egyenlo-a-bunozesre-es-az-eroszakossagra-valo-hajlammal.htmlAz elmúlt időszakban több kutatás is foglalkozott a magas illetve az alacsony vérnyomás kialakulásának okaival. Egy svéd tanulmány azonban elég meredek dolgot állít: az alacsony szívfrekvencia összefüggésben lehet a bűnözői életmóddal és az erőszakossággal.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.