Nem műtik meg a rákbeteg Galkó Balázst

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
Galkó Balázs műtét színész gégerák beszéd daganat szájüregi rák Országos Onkológiai Intézet infúzió Művészetek Völgye kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyógykezelése miatt eltiltották a beszédtől a gége- és szájüregi rákkal diagnosztizált színészt, akinek hangulata a körülményekhez képest jó, és örömmel, mosolyogva fogadja az őt biztató és felépülésének szóló jókívánságokat.

Mint a Life.hu megírta, Galkó Balázs szerdán közösségi oldalán tudatta ismerőseivel, hogy önként vonult be az Országos Onkológiai Intézetbe.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

A színészre nem vár műtét, előreláthatólag január közepéig kell a kórházban maradnia, és egyelőre infúziós kezelést kap. Galkó Balázs felépüléséért egy egész ország szurkol: családja és barátai mellett százával kívántak a színésznek jobbulást a közösségi oldalára kitett bejegyzés alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.