Férfiból nővé: így fest egy transznemű teste a plasztikai műtétek után

Forrás: Facebook/Fulvia Pellegrino -
plasztikai műtét feleség férfi transzneműség test fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fulvia Pellegrino minden támogatást megkapott feleségétől, hogy véghez vigye tervét, és végre boldog lehessen abban a testben, amire mindig is vágyott.

52 ezer angol fontot, vagyis nagyjából 22 millió forintnak megfelelő összeget költött plasztikai műtétekre Fulvia Pellegrino, hogy tökéletesen nézzen ki. A transznemű nő, akit felesége, Marisa végig támogatott elhatározásában, több mint 150-szer töltette fel ajkait és arcát, négyszer feküdt kés alá mellei miatt, és két alkalommal esett át zsírleszíváson.

Forrás: Facebook/Fulvia Pellegrino
Ne! Daganat miatt műtik Janet Jacksonthttp://www.life.hu/drlife/20160106-janet-jackson-enekesnot-daganat-miatt-mutik.htmlKarácsonykor írt aggasztó üzenetet Twitter-oldalán Janet Jackson, amiben azt kérte rajongóitól: imádkozzanak érte. Most újabb hírek láttak napvilágot az énekesnő egészségi állapotáról. Dr. Life--Sokkoló kórkép: a lány úgy érzi, hogy minden pillanatban ég a bőre!http://www.life.hu/drlife/20160105-samara-25-eves-es-csupan-17-fokos-homersekletben-tud-meglenni-kulonben-egeto-fajdalmai-vannak.htmlA Michiganben élő Samara Rose egy olyan, nem hétköznapi szindrómával kénytelen együtt élni, aminek eredményeként folyamatosan úgy érzi, mintha másodfokú égési sérüléseket szenvedne el. A 25 éves nőnek a legkisebb hőmérséklet-lehűlés is súlyos reakciókat vált ki a szervezetében. Dr. Life--Kiderült, mennyit és miért kritizálják magukat a nőkhttp://www.life.hu/drlife/20160104-mennyit-es-miert-kritizaljak-magukat-a-nok.htmlFogyás, külső, pénz és szex - nagyjából az élet ezen területein a legelégedetlenebbek a gyengébbik nem tagjai. Dr. Life--Viccből ragasztottak a vécéhez egy 4 éves kislánythttp://www.life.hu/drlife/20160105-kaya-langmead-4-eves-kislanyt-viccbol-hozzaragasztotta-ket-tinedzser-lany-a-veceulokehez.htmlA rendőrség egyelőre keresi azt a két 16 és 18 év körüli brit lányt, akik szilveszter napján hozzáragasztották egy nagy-britanniai gyorsétterem vécéülőkéjéhez a 4 éves Kaya Langmead-et. Dr. Life--Három hete beteg Zalatnay Saroltahttp://www.life.hu/drlife/20160105-zalatnay-sarolta-harom-hete-kuzd-az-influenzaval.htmlAz énekesnőnek kemény volt az év vége. A sok buli mellett betegséggel küszködött, ami a fellépéseit is sokszor megnehezítette. Dr. Life--Angelina Jolie úgy néz ki, mint egy múmiahttp://www.life.hu/drlife/20160105-angelina-jolie-szineszno-es-rendezo-ugy-nez-ki-mint-egy-mumia.htmlKiálló csontok és karikás szemek - valami nagyon nem stimmel a népszerű színésznő-rendező és ENSZ-különmegbízott körül. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.