Hamarosan műtik Pataky Attilát

Fotó: Tuba Zoltán - Origo -
Edda műtét Pataky Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy írtunk már róla, Pataky Attilának súlyos gyomor- és bélfertőzése volt, amivel kórházba is került. Az énekes felesége elmondta, hogy Attilára még vár egy műtét, de az orvosok csak akkor vállalják a beavatkozást, ha kellően megerősödik. Nos, a zenész jól van, nemsokára kés alá is fekhet., hogy végleg pont kerüljön egészségügyi problémájára.

"Attila napról napra jobban van. Az otthonában fekszik, és természetesen tele van tervekkel. Elvileg egy hét múlva az aranyerét is megműthetik és onnantól kezdve minden energiáját a gyors gyógyulásnak szentelheti majd" - nyilatkozta a Borsnak a család egyik ismerőse. "A szívinfarktusról szóló hírek csak pletykák. Attila egy vírusos-hasmenéses fertőzés miatt vesztett sok vért, amit pótolni kellett. Viszont így a szíve sem kapott elég vért egy időre, ez okozta a galibát, no meg a félreértéseket is" - tette hozzá.

Fotó: Tuba Zoltán - Origo

A napilap úgy tudja, zenészkörökben azt beszélik, az Edda márciusig lemondta minden koncertjét, de ezt hivatalosan senki nem erősítette meg.

Csillagszóró, pezsgő és szeretet – mi történik a lelkünkben az ünnepek után?http://www.life.hu/drlife/20160107-karacsony-a-szeretet-unnepe-januar-a-depresszioe.htmlTélen a rövidülő nappalok és a hosszú, sötét éjszakák a legtöbb emberre negatívan hatnak, különösen azokra, akik elszigeteltek és magányosak. Hol húzódik vagy egyáltalán van-e a határ az egészséges rosszkedv és a januári depresszió között? Dr. LifeThinkstockSúlyos károsodáshoz vezethet a fogfehérítés? A szakértők szerint igen! http://www.life.hu/drlife/20160107-fogkarosodashoz-vezethet-a-fogfeherites-kulonbozo-termekek-hasznalata-is-rossz-lehet.htmlMaradandó fogkárosodáshoz vezethet a különböző fogfehérítő termékek használata - figyelmeztet egy kanadai szakértő. Dr. LifeThinkstockDurva átverés: illegális töltőanyagot használtak egy 24 éves lány ajakplasztikájáhozhttp://www.life.hu/drlife/20160107-amelia-greville-24-eves-tanar-ajakfeltoltese-tonkretette-az-egesz-eletet.htmlAmelia Greville sosem gondolta volna, hogy egész életét tönkreteszi egy ártalmatlannak tűnő ajakfeltöltés: a klinika az ígért márka helyett illegális szilikont fecskendezett a 24 éves tanárnő szájába. Dr. Life--Megműtötték Südi Iringóthttp://www.life.hu/drlife/20160107-sudi-iringo-tancos-lezeres-szemmuteten-esett-at.htmlA gyönyörű táncos közösségi oldalán osztotta meg a hírt, hogy lézeres szemműtéten esett át. Dr. Life--Pálinka, szerelmem, légy az enyém! – Az alkoholfogyasztás 10 mellékhatásahttp://www.life.hu/drlife/20160106-az-alkoholfogyasztas-egeszsegkarosito-hatasai-a-magyarok-nagyon-szeretnek-inni-a-who-adatai-szerint.htmlSok ember nemcsak az ünnepekkor önt fel igazán a garatra, hanem rendszeresen. „Nem iszom soha többet!” vagy „2016 más lesz, sokkal kevesebb alkoholt fogok inni”. Nem véletlen, hogy az alkoholizálással való felhagyás az újévi fogadalmak listájának első pontjai között szerepel sokaknál, amit vagy sikerül betartanunk egy ideig, vagy nem. Felsorolunk pár alkohol okozta egészségügyi következményt, amiknek ismerete segíthet a fogadalom betartásában. Dr. LifeThinkstockJanet Jackson: "Nem vagyok rákos"http://www.life.hu/drlife/20160107-janet-jackson-enekesno-nem-rakbetegseggel-kuzd.htmlAz énekesnő elejét vette a híreszteléseknek, és közösségi oldalán öntött tiszta vizet a pohárba betegségével kapcsolatban. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.