Durva! Felébredt a műtét közben, 15 percig nem altatták vissza

Forrás: Thinkstock -
mandulaműtét műtét altatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarah Thomas, a 23 éves londoni nő évek óta tartó fájdalmai miatt mandulaműtétre feküdt be a kórházba. A rutin beavatkozásról rettenetes élményekkel távozott a fiatal lány.

Sarah ugyanis néhány perccel a műtét kezdete után felébredt és rettenetes fájdalmakat élt át. Nagyjából negyed órát volt ébren, de a lány beszámolója szerint minden egyes perc egy órának tűnt.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

„Csak a pokoli fájdalmat éreztem a nyakam jobb oldalán, amit az okozott, hogy egy lézeres műszerrel épp távolították el a mandulámat. Üvölteni tudtam volna, de nem jött ki hang a torkomon” – mesélte a lány, aki végül annyit észlelt, hogy az egyik orvos közölte az aneszteziológussal, hogy feltehetően ébren van.

„Néhány pillanattal később már aludtam is. De hiába, az élmény annyira intenzív volt, hogy azóta sem tudom elfelejteni. Rémálmok, pánikrohamok gyötörnek, még a munkámat is kénytelen voltam feladni a megromlott idegi állapotom miatt” – mondta Sarah, aki 9 millió forintnak megfelelő kártérítést kapott. Közben egyébként az is kiderült, hogy egy gép meghibásodása miatt ébredt fel. A kórház elismerte a hibát.

Csillagszóró, pezsgő és szeretet – mi történik a lelkünkben az ünnepek után?http://www.life.hu/drlife/20160107-karacsony-a-szeretet-unnepe-januar-a-depresszioe.htmlTélen a rövidülő nappalok és a hosszú, sötét éjszakák a legtöbb emberre negatívan hatnak, különösen azokra, akik elszigeteltek és magányosak. Hol húzódik vagy egyáltalán van-e a határ az egészséges rosszkedv és a januári depresszió között? Dr. LifeThinkstockInfarktus gyanújával került kórházba Kárász Róberthttp://www.life.hu/drlife/20160108-infarktus-gyanujaval-kerult-korhazba-karasz-robert-a-mokka-musorvezetoje.htmlA TV2 Mokkájában idézte fel Kárász Róbert azokat a szörnyű pillanatokat, amikor néhány éve olyan rosszullétre ébredt, hogy azt hitte infarktusa van. Dr. Life--Hamarosan műtik Pataky Attilát http://www.life.hu/drlife/20160108-mutik-pataky-attilat-az-edda-frontemberet.htmlAhogy írtunk már róla, Pataky Attilának súlyos gyomor- és bélfertőzése volt, amivel kórházba is került. Az énekes felesége elmondta, hogy Attilára még vár egy műtét, de az orvosok csak akkor vállalják a beavatkozást, ha kellően megerősödik. Nos, a zenész jól van, nemsokára kés alá is fekhet., hogy végleg pont kerüljön egészségügyi problémájára. Dr. Life--Durva átverés: illegális töltőanyagot használtak egy 24 éves lány ajakplasztikájáhozhttp://www.life.hu/drlife/20160107-amelia-greville-24-eves-tanar-ajakfeltoltese-tonkretette-az-egesz-eletet.htmlAmelia Greville sosem gondolta volna, hogy egész életét tönkreteszi egy ártalmatlannak tűnő ajakfeltöltés: a klinika az ígért márka helyett illegális szilikont fecskendezett a 24 éves tanárnő szájába. Dr. Life--Megműtötték Südi Iringóthttp://www.life.hu/drlife/20160107-sudi-iringo-tancos-lezeres-szemmuteten-esett-at.htmlA gyönyörű táncos közösségi oldalán osztotta meg a hírt, hogy lézeres szemműtéten esett át. Dr. Life--Sokkoló kórkép: a lány úgy érzi, hogy minden pillanatban ég a bőre!http://www.life.hu/drlife/20160105-samara-25-eves-es-csupan-17-fokos-homersekletben-tud-meglenni-kulonben-egeto-fajdalmai-vannak.htmlA Michiganben élő Samara Rose egy olyan, nem hétköznapi szindrómával kénytelen együtt élni, aminek eredményeként folyamatosan úgy érzi, mintha másodfokú égési sérüléseket szenvedne el. A 25 éves nőnek a legkisebb hőmérséklet-csökkenés is súlyos reakciókat vált ki a szervezetében. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.