Mentő vitte kórházba a focilegendát, Nyilasi Tibort

Forrás: MTI -
mentő csoki kórház Nyilasi Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utcán lett rosszul a focilegenda, miután gyors egymásutánban felfalt vagy tizenkét szelet csokoládét.

"Mi tagadás, na­gyon szeretem a csokit, van, hogy szinte pusztítom, annyit eszem. Ezúttal viszont a csokis ostyaszelet ártott meg" – idézi fel a Borsnak a történteket a legenda, aki ma már nevet az egészen, de aznap, amikor rosszul lett, egyáltalán nem volt derűs.

Forrás: MTI

"Napközben nem nagyon eszem csokit, a reggeli futás után azonban rendszeresen be­kapok néhányat. Aznap túllőttem a célon. Nagyon jólesett az édesség, vagy egy tucatot ettem meg belőle. Aztán a SportTv-ből tartottam hazafelé, amikor rosszul lettem. Szédültem, émelygett a gyomrom, de annyira, hogy alig egy saroknyira az otthonomtól mentőt kellett hívni" – mesélte.

Az orvosok eleinte komolyabb problémára gyanakodtak, de Nyilasi el­árulta, hogy a csoki lehet a lu­das. Szörnyű állapotban volt, de majdnem elnevette magát, amikor két gyomorgörcs között autogramot kért tőle az egyik mentős - írja a lap.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.