Retteg pénteki műtétjétől Pataky Attila: Újabb beavatkozás vár rá

Fotó: Tuba Zoltán - Origo -
műtét aranyér Pataky Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pataky Attilát megérintette a halál szele, de már egyre jobban van. Az énekesre még egy műtét vár, ami után remélhetőleg el is felejtheti a kórházakat.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, karácsonykor kórházba került Pataky Attila, ahol életmentű műtéten hajtottak végre rajta. Holnap újabb beavatkozás vár az énekesre. Úgy tudni, azóta sikerült híznia pár kilót, és jobb a közérzete is. Most aranyérműtétére vár.

Fotó: Tuba Zoltán - Origo

"Amikor a kórházban voltam, és kezdett elsötétülni minden, nem voltam biztos benne, hogy nem most van vége. Azt gondoltam, ha ennyit kaptam az égiektől, ennyivel kell beérni" – mondta Pataky a tegnap reggeli Mokkában.

"Nagyon vigyázok magamra, a pénteki műtét előtt csak oda megyek, ahol nincs sok ember. Nem akarok influenzás, lázas lenni előtte. Minden erőmmel azon vagyok, hogy felerősödjek; ez, úgy érzem, sikerül is. A műtét után kéthetes alapgyógyulás következik, utána pedig a formába hozás. Keményen dolgozom azon, hogy visszakerüljek a saját megszokott életvitelembe" – mesélte az énekes.

„Belenéztem a tükörbe és undorodtam magamtól!” – amikor az ártalmatlan kondizás veszélyes függőséggé válikhttp://www.life.hu/drlife/20160113-bigorexia-ferfiak-es-nok-21-szazadi-testkepzavara-a-tulzott-izomepites-es-a-negativ-onkep-az-oka.htmlA konditeremben izzadva, nagy súlyokat emelgetve a férfiak nem csak tökéletesre formálják testüket nap mint nap, de tudat alatt növelik annak az esélyét, hogy testképzavaruk alakuljon ki. Modern világunkban az izomkolosszus test egyre inkább elvárt, így nem csoda, ha tízből csupán négy férfi van tisztában azzal, hogy bigorexiás. Dr. LifeThinkstockPataky Attila kvantumérintéssel gyógyította Demcsák Zsuzsa bokaszalag-szakadásáthttp://www.life.hu/drlife/20160113-pataky-attila-az-edda-enekese-kvantumerintessel-gyogyitotta-demcsak-zsuzsat-a-mokkaban.htmlAz Edda énekese a TV2 Mokka műsorában vette kezelésbe Demcsák Zsuzsa lábát. Dr. Life--8 dolog, amit nem tudtál a balkezesekrőlhttp://www.life.hu/drlife/20160113-balkezesek-hajlamosabbak-bizonyos-betegsegekre-de-nem-minden-mitosz-igaz-roluk.htmlA balkezesekről több legenda és tévhit kering. Most kiderül, hogy mi igaz belőlük! Dr. Life--Hiába akarunk, nem tudunk örökké boldogok lennihttp://www.life.hu/drlife/20160112-a-boldogsag-nem-mindig-tolunk-hanem-a-korunktol-fugg-egy-kutatas-szerint.htmlA boldogság mindenkinek jár élete során, csak éppen nem minden életszakaszában – derült ki egy friss kutatásból. A boldogságunk elméletileg a korunktól és egy U alakú görbétől függ, ráadásul három különböző boldogságtípus is létezik. Dr. LifeThinkstockEmelkedett a HIV-vírus szintje Charlie Sheennélhttp://www.life.hu/drlife/20160113-charlie-sheen-szinesznel-emelkedett-a-hiv-virus-szintje.htmlEddig jól reagált a kezelésekre, ám egy új gyógymód kipróbálása után a hírek szerint rosszabbodott az állapota a Golden Globe-díjas színésznek. Dr. Life--Szövettani eredményére vár Verebes József futballedzőhttp://www.life.hu/drlife/20160113-verebes-jozsef-futballedzo-a-szovettani-eredmenyere-var-otthonaban-gyogyul-tovabb.htmlA legendás sportedző még karácsony előtt fordult orvoshoz tünetei miatt. A vizsgálat lezajlott, Verebes József jelenleg az eredményekre vár, hogy megkezdhessék a kezelését. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.