Elképesztő felfedezés! A sajt gyógyítja a rákot?

Forrás: Thinkstock -
betegség kutatás gyógyítás rák sajt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy friss kutatás szerint kedvenc nassolnivalónk nem csak szuper étel, de nagyban elősegíti a gyilkos kór elleni harcot is. A hírek szerint a sajtfogyatás segít a betegség megelőzésében. 

A benne találtható Lactococcus lactic nevű baktérium egy olyan anyagot termel a szervezetünkben, ami megállítja a rákos sejtek terjedésest, valamint csökkenti azok számát is. A Journal of Applied Microbiology című orvosi lapban olvasható kutatás szerint orvosok egereken tesztelték a dolgot - írja a Sheknows.

Forrás: Thinkstock

Nisint tartalmazó italt adtak nekik, mely után az állatok testében 9 hét alatt 89-90 százalékkal csökkent a rákos tumorok nagysága. Az orvosok szerint ez hatalmas áttörés lehet a betegség kezelésében, és tovább folytatják a vizsgálatokat.

Azt hitték, lopott holmik vannak a kabátja alatt, pedig csak sérve volthttp://www.life.hu/drlife/20160112-glenn-williams-hasi-servere-azt-hittek-a-boltosok-lopott-holmikat-visz-a-kabatja-alatt.htmlGlenn Williams hasán egy focilabda nagyságú sérv növekedett. A nyugdíjas férfit műtő orvos elmondása szerint pályafutása során még soha nem találkozott ekkora kinövéssel. Dr. Life--6 dolog, amitől kiegyensúlyozottabban indul a reggeledhttp://www.life.hu/drlife/20160114-mostantol-pozitivabban-indulnak-a-reggeleid-ha-megfogadod-tanacsainkat.htmlCsörög a vekker és semmi kedved nincs a napi mókuskerékhez? Ez gyakran előfordul, nem vagy vele egyedül, de mi lenne, ha mostantól minden reggeled jól indulna?! Dr. LifeThinkstockVilmos herceg nagyon kopaszodik: Nem tudta eléggé lepleznihttp://www.life.hu/drlife/20160114-vilmos-herceg-nagyon-kopaszodik.htmlA brit trón sorban második örökösét egy iskolai menzán fotózták le a diákok: az itt készült képeken jól látszik, mennyire megritkult a 33 éves herceg haja. Dr. Life--Emelkedett a HIV-vírus szintje Charlie Sheennélhttp://www.life.hu/drlife/20160113-charlie-sheen-szinesznel-emelkedett-a-hiv-virus-szintje.htmlEddig jól reagált a kezelésekre, ám egy új gyógymód kipróbálása után a hírek szerint rosszabbodott az állapota a Golden Globe-díjas színésznek. Dr. Life--Azt hitte, hogy pattanás, pedig súlyos rákja volthttp://www.life.hu/drlife/20160112-sulyos-rakfajta-tamadta-meg-a-szervezettet-pattanasnak-hitte-pedig-tumor-volt-az-arcan.htmlJodie Dominy azt hitte, hogy az arcán lévő elváltozás csak egy apró duzzanat, pedig egy ritka rákfajta támadta meg a szervezetét. Dr. Life--Azt hitték, lopott holmik vannak a kabátja alatt, pedig csak sérve volthttp://www.life.hu/drlife/20160112-glenn-williams-hasi-servere-azt-hittek-a-boltosok-lopott-holmikat-visz-a-kabatja-alatt.htmlGlenn Williams hasán egy focilabda nagyságú sérv növekedett. A nyugdíjas férfit műtő orvos elmondása szerint pályafutása során még soha nem találkozott ekkora kinövéssel. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.