Alig áll a lábán a csontsovány Angelina Jolie: a Kung Fu Panda 3 premierjére érkezett

Forrás: AFP/Valerie Macon -
Brad Pitt Kung Fu Panda 3. soványság Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Brad Pitt legutóbb egyedül gálázott a Golden Globe-on. Akkor Angie nem tartott vele, a Kung Fu Panda 3 premierjét azonban nem hagyta ki.

Több ízben is írtunk már arról, hogy Angelina Jolie az utóbbi időben úgy fest, mint egy múmia. Hát, most is csontsovány, vékony testét ráadásul egy egyszerű, fekete, alaktalan zsákruhába bújtatta, így persze egyáltalán nem látszódtak az idomai...

Forrás: AFP/Valerie Macon

Csontos térd, vékony karok, ijesztően sovány csukló.

Forrás: AFP/Valerie Macon

Brangelináék kapcsán legutóbb arról szóltak a hírek, hogy a sztárpár örökbe fogadna egy hetedik csemetét is. Méghozzá Kambodzsából, mivel a színésznő jelenleg is ott forgat. És állítólag már meg is volt a kisfiú, akit magukhoz vennének: Allouy Shoun egy 13 gyermekes, mélyszegénységben élő család tagja, akiket egyébként Angelina rágóta támogat: korábban például bicikliket vett nekik.

Később persze cáfolták az adoptálással kapcsolatos értesüléseket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.