Majdnem halálra itta magát Michael Caine

Forrás: AFP -
halál alkohol Michael Caine
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az angol színész napi egy üveg vodkát is képes volt meginni, és állítása szerint a második felesége nélkül ő már nem lenne életben.

A színészlegenda pályafutása során több mint 100 filmben szerepelt, így nehéz elképzelni róla, hogy a kezdetek kezdetén tele volt szorongással és kétségekkel. Michael Caine a Radio Times magazinnak adott interjújában mesélt arról, hogy kezdő színészként akár napi egy üveg vodkát is megivott, hogy csökkentse a stresszt.

Forrás: AFP

A színész azért aggódott, hogy nem kap majd szerepeket, vagy azért, hogy elfelejti a szöveget. Még az is szorongást váltott ki belőle, ha korán kellett felkelnie.

“Megittam napi egy üveg vodkát és elszívtam több doboz cigit” - mondta a színész, aki azt is hozzátette, hogy második felesége nélkül már nem lenne életben.

Forrás: AFP/John Macdougall

1973-ban házasodtak össze, és egy lányuk született. Michael Caine a jobb kezének nevezte a feleségét, és azt is elmondta, hogy bár már híres volt, amikor megismerkedtek, Shakira nélkül sosem jutott volna idáig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.