Megmutatta arcát a savval leöntött kolumbiai lány - Fotó!

Kolumbia bőr fotó törvény sav támadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 35 éves Natalia Ponce de Leont még 2014-ben támadta meg egy férfi az utcán, és öntötte le az arcát egy liter kénsavval. A fiatal lány akkor olyan súlyos sérüléseket szenvedett, melyekből sosem fog teljesen felépülni. 

Az évek során a nőn 15 plasztikai műtét hajtottak végre, majd Hollandiából egy mesterséges anyaggal pótolták az arcáról leégett bőrdarabokat. Pár nappal ezelőtt a nyilvánosság előtt is felvállalta az új külsejét, amit nem ok nélkül tett - írja a Mirror.

Forrás: AFP/CESARCARRION/Cesar Carrion

Kolumbiában ugyanis egy új törvényt hoztak, melyet róla neveztek el. Az új rendelet szerint akár 50 évre is elítélhetik azt az embert, aki savval támad meg valakit. A szigorítás mellett a börtönre ítélteknek az áldozatok összes orvosi kezelését is állnia kell.

Fogadj meg 5 tippet és úgy alszol majd, mint a bunda!http://www.life.hu/drlife/20160120-tippek-amiktol-jobban-es-jobbat-fogsz-aludni-kipihentebb-leszel-masnap.htmlLegfőbb érdekünk, hogy minőségi legyen az alvásunk, hiszen ez nagyban befolyásolja életminőségünket. Íme, 5 tipp, hogy könnyebben aludj el és kipihentebben ébredj! Dr. Life--Infarktust és tüdőgyulladást élt túl Psota Irénhttp://www.life.hu/drlife/20160121-psota-irent-combnyaktoressel-szallitottak-korhazba.htmlEgy infarktust és egy tüdőgyulladást is átvészelt a kórházban Psota Irén. A Nemzet Színésze hetek óta kórházban van, de csak annyit lehetett tudni, hogy valamilyen törés miatt kellett befeküdnie. Dr. Life--Legális testbomlasztás – a tetemkert, ahol oszló testeket tanulmányoznak http://www.life.hu/drlife/20160119-a-tennessee-egyetem-tetemkertjerol-keszitett-fotokat-sally-mann-fotos.htmlKnoxville neve már szinte összeforrt azzal a létesítménnyel, amelyet csak tetemkertnek hívnak. A helyi egyetemen lévő hullafarmot azzal a céllal hozták létre, hogy megfigyelhessék az emberi testek bomlását, és ezzel segítsék a rendőrök, az antropológusok és a patológusok munkáját. A helyszínről hátborzongató képsorozat is készült. Dr. LifeOrigoTúl lehet ezt élni? Két nappal férje halála után elhunyt Céline Dion testvérehttp://www.life.hu/drlife/20160117-celine-dion-ujabb-dramaja-ket-nappal-ferje-halala-utan-elhunyt-a-testvere.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, csütörtökön meghalt a többszörös Grammy-díjas kanadai énekesnő férje, René Angélil. Az sem volt titok, hogy Céline bátyja, Daniel is rákos, és hogy állítólag már a végső stádiumban van. Szombaton azonban ő is elhunyt. Dr. Life--Végre újra szépnek érezheti magát a brutálisan összeégett lányhttp://www.life.hu/drlife/20160115-shamiam-arif-13-eves-pakisztani-lany-kisbabakoraban-osszeegett-vegre-ujra-szepnek-erezheti-magat.htmlShamiam Arif még csak kisbaba volt, amikor egy kiságyába esett gyertya miatt brutális égési sérüléseket szenvedett. Dr. LifeOrigoElképesztő felfedezés! A sajt gyógyítja a rákot? http://www.life.hu/drlife/20160115-sajt-gyogyitja-a-rakot-kulonleges-kutatas-elkepeszto-eredmeny-egereken-teszteltek.htmlEgy friss kutatás szerint kedvenc nassolnivalónk nem csak szuper étel, de nagyban elősegíti a gyilkos kór elleni harcot is. A hírek szerint a sajtfogyatás segít a betegség megelőzésében. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.