Lyme-kór miatt kényszerül feladni olimpiai álmait a modellként is sikeres Bella Hadid

Forrás: Instagram/ Bella Hadid -
modell feladás Lyme-kór olimpia Bella Hadid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Yolanda Foster, Gigi és Bella Hadid anyukája mesélt arról, mennyire csalódott a kisebbik lánya, amiért betegsége miatt fel le kellett mondani az olimpiáról.

A 19 éves lány, aki testvéréhez hasonlóan sikeres modell, Lyme-kórral küzd. A lovassportban is elismert lánynak betegsége miatt annyi edzést kellett kihagynia, ami miatt meghíusult az olimpiai indulása. "Ez volt élete legnagyobb szívfájdalma, nagyon érzékeny számára a téma, hiszen az álmát kellett feladnia" - mondta Yolanda Foster, aki nagyon aggódik lánya miatt.

Forrás: Instagram/ Bella Hadid

A családban egyébként nem Bella az egyetlen, aki ebben a betegségben szenved. Édesanyja és kisebbik testvére, Anwar is Lyme-kóros.Tavaly októberben, a New York-i Lyme Szövetség gáláján hozta nyilvánosságra Yolanda Foster, hogy két gyermeke is beteg: "Ez a díj, amit most nekem ítéltek, annak az ígérete, hogy nem fogom hagyni szenvedni gyermekeimet. Ha kell, a világ végére is elmegyek, hogy megtaláljam a gyógymódot, mert az én kicsikéim megérdemlik, hogy egészséges életet élhessenek. Sőt, egy gyereknek sem kellene úgy szenvednie, ahogyan ti gyötrődtök."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.