Életmentő műtétet kellett végrehajtani Val Kilmeren

gégerák daganat rák Val Kilmer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak ellenére, hogy múltkor javulásáról cikkeztek a lapok, most kiderült, hogy Val Kilmeren életmentő műtétet kellett nemrég végrehajtani. 

Ahogyan arról korábban beszámoltunk: a Batman sztárja gégerákkal küzd, és míg múltkor javulásáról szóltak a hírek, most arról írnak a lapok, hogy életmentő műtéten esett át. A Radar Online információi szerint rohammentővel szállították kórházba, és gégemetszést kellett rajta végrehajtani.

Forrás: AFP/Kevin Winter

Felvágták az ádámcsutkáját, csövek lógtak ki a testéből, és beszélni is alig tudott az egykor sármos színész, aki sokáig titkolta, hogy gégerákkal küzd.

Még fel se fogtuk: sztárok, akiket legyőzött a rák

Alighogy észhez tértünk Lemmy Kilmister tavaly év végi halálhíre után, 2016 első heteiben máris három másik híresség vált a gyilkos kór áldozatává. Az elmúlt években azonban más sztárokat sem kímélt a rák. Olvasd el a Life.hu cikkét!

28 ujjal él a világ legkülönlegesebb asztalosa, Devendra Sutharhttp://www.life.hu/drlife/20160130-28-ujja-van-az-indiai-devender-suthar-asztalosnak.htmlLétezik egy férfi a világon, aki igazán különleges születési rendellenességének köszönhetően került be a Guinness rekordok könyvébe: 28 ujjal él. Dr. LifeOrigoSokkoló! Korábbi súlyának szinte felére fogyott Angelina Jolie http://www.life.hu/drlife/20160118-angelina-jolie-anorexiaja-elhatalmasodott-sosem-volt-meg-ennyire-vekony.htmlMár régóta cikkeznek a lapok kóros soványságáról, most azonban az egész világsajtó megdöbbent Angelina Jolie kinézetén, aki a Kung Fu Panda harmadik részének premierjén jelent meg minden eddiginél vékonyabban. Íme, ennyit fogyott Angelina az elmúlt évekhez képest. Dr. LifeAFPKiderült! Hasnyálmirigyrák végzett Alan Rickmannelhttp://www.life.hu/drlife/20160115-hasnyalmirigyrak-vegzett-alan-rickman-szinesszel.htmlAz egész világot sokkolta tegnap a hír, hogy 69 éves korában elhunyt a Harry Potter és az Igazából szerelem sztárja, Alan Rickman. Mint az most kiderült: a színésszel egy rendkívül gyors lefolyású hasnyálmirigyrák végzett. Dr. Life--Vérellátó: több véradóra lenne szükség http://www.life.hu/drlife/20160112-kevesen-adnak-vert-novelni-kell-a-veradok-szamat.htmlA múlt évben 405 ezer egységnyi vért adtak csupán a véradók, ami éppen csak fedezi a kórházak igényeit, vagyis növelni kell a véradók számát - jelentette ki az Országos Vérellátó Szolgálat vezetője. Dr. Life--Michael Schumacher újra jár - Csoda!http://www.life.hu/drlife/20151222-michael-schumacher-egykori-forma-1-pilota-ujra-tud-jarni.htmlÖrömteli hírek láttak napvilágot Michael Schumacher állapotáról, aki két évvel ezelőtt szenvedett súlyos síbalesetet. Dr. Life--Gálvölgyi János: "Az orvos kijelentette, hogy nem játszhatok"http://www.life.hu/drlife/20151203-rosszulleterol-vallott-galvolgyi-janos.htmlAhogyan arról korábban beszámoltunk: Gálvölgyi Jánost nemrég kórházba kellett szállítani, mert rakoncátlankodott a vérnyomása. A színész most elmesélte, mi is történt pontosan. Dr. LifeFotó: Bielik István - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.