A mellrák ellen kampányolnak az ÉNB sztárjai

Forrás: RTL Klub -
kampány mellrák Éjjel-nappal Budapest ÉNB Lali ÉNB Kristóf RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet felkérésére az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat sztárjai egy kampányfilmben szerepeltek, melyben a mellrákszűrés fontosságára hívják fel a fiatalok figyelmét.

„Én sajnos tapintottam már olyan mellett, amelyen érezni lehetett, hogy valami baj van. Ilyenkor azonnal irány az orvos, de egy szűréssel meg lehet előzni a komolyabb bajt." – mondta Kristóf.

Forrás: RTL Klub

„Mindig is a női mellek nagy barátja voltam, azért is szívesen tapogatnám őket, hogy kiszűrjem, nincs-e valami gond." – mondta viccesen Lali, a sorozat mókamestere, de ő is, akárcsak a többi szereplő nagyon büszke volt, hogy ebben a filmben szerepelhetett. Az ÉNB sztárjai bíznak benne, hogy a fiatalok körében elért hatalmas népszerűségük segít abban, hogy minél többen elmenjenek mellrákszűrésre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.