Király L. Norbi gyógyíthatatlan beteg

Forrás: Facebook/Király L. Norbert -
X-Faktor nyitott gerinc Király L. Norbert születési rendellenesség RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor sztárja egy születési rendellenesség miatt, hatalmas fájdalmakkal küzdött és kiderült a jövőben jobban oda kell figyelnie magára.

Király L. Norbertnek, egy rossz mozdulat után állt be a háta és mivel a fájdalmak napok után sem enyhültek, kivizsgáltatta magát és kiderült, hogy nem gerincferdülésről van szó – írja a Story.

Forrás: Facebook/Király L. Norbert

„A nyitott gerinc okozza a panaszokat. Ez egy veleszületett rendellenesség, ami azt jelenti, hogy egyes csigolyák nem tudják körülölelni a gerincvelőt. Az edzéseket végképp le kellett mondanom, viszont rendszeresen gyógytornára kell járnom" – mondta az énekes.

Judy: „Úgy gondoltam, mindenki szörnynek lát”http://www.life.hu/drlife/20160202-judy-a-groovehouse-enekesnoje-18-evvel-ezelotti-baleseterol-es-35-plasztikai-mutetjerol-meselt.htmlA Groovehouse énekesnőjét közel 20 évvel ezelőtt érte súlyos baleset, aminek következtében 35 plasztikai műtét várt rá. Judy sokszor és sok helyen mesélt már erről az embert próbáló időszakról, de most úgy érzem, sikerült igazán megnyílnia és az akkori lelki fájdalmairól mesélni. Dr. Life--Caramel születésnapján került kórházba az énekes egyik családtagjahttp://www.life.hu/drlife/20160203-molnar-ferenc-caramel-enekes-szuletesnapjan-kellett-korhazba-szallitani-egy-csaladtagjat.htmlÉppen a születésnapját készült megünnepelni feleségével és kislányával Molnár Ferenc Caramel, amikor egy szomorú telefonhívást kapott. Dr. Life--Betegség miatt fogyott le Bebehttp://www.life.hu/drlife/20160203-bebe-a-back-ii-black-egykori-enekese-20-kilot-fogyott.htmlAz elmúlt időszakban összesen 20 kilótól szabadult meg a Back II Black egykori énekese. Dr. Life--Megszabadítják kinövéseitől Abul Banjandart, a faembert http://www.life.hu/drlife/20160202-abul-banjandar-fakereghez-hasonlito-kinoveseit-sebeszek-tavolitjak-el.htmlAbul Banjandar már több mint 10 éve szenved az epidermodysplasia verruciformis nevű betegségtől, aminek hatására fakéregszerű szemölcsök nőnek a karjára és a lábára. Dr. Life--Marihuánás hüvelytablettával a menstruációs görcsök ellen?http://www.life.hu/drlife/20160201-menstruacios-gorcsok-ellen-jo-a-marihuanat-is-tartalmazo-huvelytabletta.htmlKannabidiolt, kakaóvajat és a marihuána hatóanyagát, a THC-t is tartalmazza az a nemrég kifejlesztett hüvelytabletta, amely a kutatók ígérete szerint a legkíméletesebb módon segíthet leküzdeni a fájdalmas menstruációt. Dr. LifeThinkstockA csoki nemcsak hizlal, de fejfájást is okoz!http://www.life.hu/drlife/20160128-a-csoki-es-a-sajt-fejfajast-okoz-elaruljuk-miert-napi-doktor.htmlFejfájás több okból is jelentkezhet: az időjárási változások, frontok következtében, a nyaki csigolyák elváltozása, az izmok merevsége, kialvatlanság miatt, de a stressz is jól ismert hajlamosító tényező. Sokaknál a fájdalom megjelenése az étkezésekhez köthető, ezért érdemes megfigyelni, hogy mit fogyasztottunk a tünetek megjelenése előtt. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.