Leadott több mint 30 kilót, tönkrement a házassága

Forrás: Instagram/angelauk -
házasság fogyás válás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angela Crickmore gondolt egyet, és leadott több mint 30 kilót, azonban a házassága az életmódváltással párhuzamosan megromlott.

31 kilótól szabadult meg Angela Crickmore, egy harminchat éves, Londonban élő asszony, aki úgy gondolja, hogy új alakja és életmódja az oka annak, hogy tönkrement a házassága - írja a Dailymail.

Forrás: Instagram/angelauk

A 155 cm magas nő gyerekkorában vékony volt, majd a húszas éveiben hízni kezdett.

A munka mellett nem sportolt, csupán főzött, és a tévé előtt ücsörgött.

Sokáig fontolgatta, hogy lefogy, de sohasem zavarta a túlsúlya annyira, hogy tényleg életmódot váltson.

"Szépnek éreztem magam így is. A férjem is azt mondta, hogy gyönyörű vagyok. De a családom és a barátaim piszkáltak a súlyom miatt, ezért zárkózott lettem."

Angela akkor döntötte el, hogy elkezdi a fogyókúrát, amikor meglátta egy barátnőjét fogyás után. Azt gondolta, hogy

ha ő meg tudta csinálni, akkor neki is menni fog!


Az interneten kereste a legjobb módszert, végül neki az vált be, hogy sokszor, azaz háromóránként, kis adagokat evett.

"Először gyanakvó voltam, hogy lehet fogyni azáltal, hogy többet eszem, mint korábban, de valamit mégis muszáj csinálni, mert korábban elbuktam."

De nemcsak a táplálkozására figyelt, hanem a mozgást is beiktatta mindennapjaiba, elkezdett futni. A férje elvitte kocsival, és az autóban várta, amíg a felesége végzett.

Forrás: Instagram/angelauk

Nyolc hónap elteltével pedig beiratkozott egy konditerembe.

A családban akkor jelentkeztek az első feszültségek, amikor elkezdett egészségesebb ételeket főzni. Angela férje és fia sem evett az egészségesebb ételekből, és a parkba sem kísérték el soha a nőt. Angela először külön-külön főzött magának és családjának, majd ezt beszüntette, és közölte a fiúkkal, hogy

ezentúl maguknak kell gondoskodniuk az étkezéseikről.

"Leálltam a tévézéssel. Egyre aktívabb lettem. Túrázni, kempingezni, utazni akartam, és emberekkel találkozni" - mondta.

Mivel a férje nem támogatta kellőképpen, ezért kilenc év után úgy döntöttek, hogy elválnak. Angela közben beleszeretett a kondizásba, és diplomát szerzett sporttáplálkozásból is, edzőnek készül.

48 kilóra fogyott Galambos Lajos felesége, Boglárkahttp://www.life.hu/drlife/20160204-galambos-lajos-mulatos-sztar-felesege-48-kilora-fogyott.htmlA nemrég szabadult mulatós zenész feleségének állapotáról sokat és sokszor lehetett hallani a sajtóban a tavaly történt letartóztatásuk után. Galambos Lajos nemrég reagált az ezzel kapcsolatos hírekre. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoKiskorúak a kés alatt - Mellnagyobbítás érettségire, testképzavar minden napra? http://www.life.hu/drlife/20160201-vilagszerte-plasztikazzak-a-kiskoruakat-tajvanon-mar-betiltottak-a-fiatalok-muteteit.htmlA plasztikai sebészet népszerűsége már csak abban is megmutatkozik, hogy a mellnagyobbításra, a botoxra és a zsírleszívásra való igény továbbra is töretlen – derült ki nemzetközi adatokból. Húszmillió ember nem tévedhet, vagy inkább túlságosan is engedünk a hiúságnak, és igyekszünk a diktált dogmáknak megfelelni? A következő szint már az, amikor a fiatalok is sebészeti eljárásokkal akarnak szépségideálokká válni. Egy magyar plasztikai sebész segítségével nyertünk betekintést ebbe az igen szerteágazó világba. Dr. Life--Pánikroham, depresszió és étkezési zavar - 3 sztár, aki megjárta a poklok pokláthttp://www.life.hu/drlife/20160204-emma-stone-jk-rowling-demi-lovato-panikrohammal-depresszioval-es-etkezesi-zavarral-kuzdottek.htmlHiába élünk a 21. században, hiába tűnik úgy, hogy bármit megoszthatunk bárkivel, a mentális problémákról beszélni a mai napig amolyan tabutémaként tekintünk. Íme 3 híresség, aki szembenézett a démonjaival, és ország-világ előtt vállalta is őket remélve, hogy ezzel segítenek másokon. Dr. Life--Király L. Norbi gyógyíthatatlan beteghttp://www.life.hu/drlife/20160204-kiraly-l-norbi-az-rtl-klub-x-faktor-sztarja-gyogyithatatlan-beteg-egy-szuletesi-rendellenesseg-miatt.htmlAz X-Faktor sztárja egy születési rendellenesség miatt, hatalmas fájdalmakkal küzdött és kiderült a jövőben jobban oda kell figyelnie magára. Dr. Life--Betegség miatt fogyott le Bebehttp://www.life.hu/drlife/20160203-bebe-a-back-ii-black-egykori-enekese-20-kilot-fogyott.htmlAz elmúlt időszakban összesen 20 kilótól szabadult meg a Back II Black egykori énekese. Dr. Life--A mellrák tünete miatt posztolt képet a mellbimbójáról egy nő: A Facebook töröltehttp://www.life.hu/drlife/20160202-rowena-kincaid-mellrakos-no-a-mellbimbojarol-tett-kozze-kepet-facebookon-ami-torolte.htmlA negyedik stádiumú mellrákkal diagnosztizált Rowena Kincaid fel akarta hívni a végzetes betegség egyik előjelére a figyelmet. Az álatala közzétett képet a Facebook szabálysértőnek találta, ezért eltávolíttatta. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.