Mentális zavarral küzdő beteg lett Katie Holmesból

filmszerep mentális betegség bipoláris zavar Katie Holmes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bipoláris zavar és szerelem a pszichiátrián - Katie Holmes eddig még ismeretlen oldalát mutatja meg legújabb filmjében, a Touched With Fire-ben.

Egy kis ízelítő jelent meg Katie Holmes legújabb filmjéből az E! News oldalán. A színésznő, akit nemrég elképesztő formában kaptak lencsevégre forgatás közben, egy bipoláris zavarral küzdő nőként láthatjuk viszont a Touch With Fire-ben, ahol a pszichiátrián beleszeret egy másik, szintén mentális zavarokkal küzdő betegbe.

A film február 12-én debütál a külföldi mozikban, itthoni megjelenéséről egyelőre nincs hír.

Öt sztár, aki megtapasztalta a bipoláris zavar sötét bugyrait

A depressziót a mentális betegségek "náthájának" tartják, számos embert érint élete során. A pszichiátria figyelmének középpontjában manapság mégis inkább a bipoláris zavar áll. A betegség pontos okát még nem tudták kimutatni, de sok esetben szoros összefüggést mutat a beteg kreativitásával, karizmájával, lendületével is. Nem egy olyan sztárról tudunk, akik testközelből élték át, vagy élik a mai napig a bipoláris zavarral járó érzéseket. A Life.hu cikkéért katttints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.