Súlyos, áttétes rákból gyógyul az egykori Miss Hungary, Koller Katalin

Forrás: Koller Katalin/Facebook -
Miss Hungary rák gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koller Katalin korábbi szépségkirálynőnél mellrákot diagnosztizáltak 29 éves korában. Mikor észrevették már 4-es stádiumban volt, nyirok, máj, tüdő és mint később az izotópvizsgálaton kiderült – csontáttétekkel.

Az egykori szépségkirálynő mozgalmas életét egy súlyos betegség szakította meg. Koller Katalin Facebook-oldalán mesélte el azokat a küzdelmeket, amiken az elmúlt időszakban végigment.

Forrás: Koller Katalin/Facebook

Körülbelül 3 évvel ezelőtt kezdődött minden, egy apró csomóval a mellében. A mammográfia azonban semmit nem mutatott ki, így nyugodtan folytatta az életét, azonban egyéb tünetek is előjöttek az egykori szépségkirálynőnél. Elkezdett köhögni, fájt a karja, és egy gyógyszer sem volt képes elmulasztani a problémáit. A háziorvosa utalta be újabb mammográfiára, a szövettani vizsgálat pedig kimutatta, hogy rosszindulatú daganata van.

Az egykori szépségkirálynő útja az Országos Onkológiai Intézetbe vezetett, és még aznap a a mellbizottság elé került. Ott tudta meg, hogy 4-es stádiumnál tart, nyirok, máj, tüdő és mint később az izotópvizsgálaton kiderült – csontáttétekkel. Az orvosok pedig gyakorlatilag teljesen lemondtak az egykori szépségkirálynőről.

Azonban kiderült, hogy az egyik legkönnyebben kezelhető ráktípussal rendelkezik. Katalin pedig eldöntötte, hogy meg fog gyógyulni, mindenáron!

"Az első és legfontosabb az volt, hogy márpedig meggyógyulok!!! A másik döntésem az volt, nem leszek rosszul a kemoterápiától, és végigcsinálom az egészet, ha a fene fenét eszik, akkor is" - árulta el az egykori szépségkirálynő.

Fél éven keresztül hetente 27 adag kemoterápiás kezelést kapott, és egyszer sem lett rosszul. Komoly életmódváltáson ment keresztül, alternatív módszert is alkalmaztak a gyógyulási folyamat során, nem bízták a véletlenre a dolgot.

"Az első negyedéves kontrollvizsgálat után kaptuk a szinte hihetetlen hírt: eltűnt mindenhonnan minden daganatom" - írta Katalin. További 3 hónapnyi kemó után leállították a kezelést, és biológiai terápiában részesült. Mára már túl van a negyedik teljesen negatív CT vizsgálaton is!

A Pszichológus Pasi: Amibe energiát invesztálunk, azt komolyabban fogjuk vennihttp://www.life.hu/drlife/20160204-online-tanacsadas-elonyei-es-velejaroi-a-pszichologus-pasi-szemevel.htmlAki került már váratlan, megrázó helyzetbe, esetleg megélt szorongást, depressziót, pánikrohamot vagy bármi lelki problémát, az tudja, hogy néha egyszerűen nincs kecmec: segítségre van szükség. Dr. LifeThinkstock„Kicsit olyan ez, mint a Vészhelyzetben” – A pózolás helyett az ápolónői pályát választotta a modellhttp://www.life.hu/drlife/20160204-nemeth-franciska-a-modellbol-lett-apolono-interju.htmlNémeth Franciska harmincévesen jutott el arra a szintre, hogy hajlandó lenne modellkarrierjét teljesen háttérbe szorítani és gyerekkori álmának szentelni minden figyelmét. A lány ápolónőként akar érvényesülni a jövőben, mesélt a Vészhelyzet-szerű szituációkról, a burnout-ról és a két hivatás kontrasztjáról is. Dr. Life--Zika-vírussal kezelnek egy európai terhes nőthttp://www.life.hu/drlife/20160205-egy-europai-terhes-no-is-megfertozodott-a-zika-virussal.htmlSpanyolország megerősítette a hírt, miszerint Zika-vírussal kezelnek egy várandós kismamát. Dr. Life--Bereczki Zoltán balesetet szenvedetthttp://www.life.hu/drlife/20160204-bereczki-zoltan-megserult.htmlBereczki Zoltán színházi előadás közben sérült meg. Dr. Life--Judy: „Úgy gondoltam, mindenki szörnynek lát”http://www.life.hu/drlife/20160202-judy-a-groovehouse-enekesnoje-18-evvel-ezelotti-baleseterol-es-35-plasztikai-mutetjerol-meselt.htmlA Groovehouse énekesnőjét közel 20 évvel ezelőtt érte súlyos baleset, aminek következtében 35 plasztikai műtét várt rá. Judy sokszor és sok helyen mesélt már erről az embert próbáló időszakról, de most úgy érzem, sikerült igazán megnyílnia és az akkori lelki fájdalmairól mesélni. Dr. Life--Rossz hírek érkeztek Schumacherrőlhttp://www.life.hu/drlife/20160204-rossz-hirek-erkeztek-schumacherrol.htmlLuca di Montezemolo, a Ferrari exelnöke rossz híreket kapott Michael Schumacherről. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.