Milliméretereken múlt, hogy nem vesztette el szeme világát Bereczki Zoltán

Forrás: TV2 -
Lepkegyűjtő Bereczki Zoltán sérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön este sérült meg a Lepkegyűjtő című darab előadása közben Bereczki Zoltán. 

Bereczki akkor este orvosi tanácsra nem folytathatta az előadást, a nézőket hazaküldték, jegyük egy áprilisi előadásra is érvényes lesz. "Egyébként is a színésznek kell eldönteni azt, hogy mit bír és mit nem. Nem gondolom, hogy engem bárki megállíthat! Nem volt belső fájdalom vagy szédülés. Szerencsétlen helyen sérültem meg, a halántékon különösen vékony a bőr, éppen ott volt egy ér, ezért nagyon vérzett" - nyilatkozta a Borsnak a színész.

Forrás: TV2

Egyébként nem ez volt az első eset, hogy Bereczki Zoltánnak színházi előadás közben megsérült az arca.

"Nyáron a Keszthelyi Szabadtéri Játékokon az Illatszertárt adtuk elő. Ki kell szaladnom a színpadról, és ahogy száguldottam, a sálam beakadt, és visszarántott, mire nekicsapódtam a falnak. Nagyon vicces volt, a közönség nevetett, azt hitte, hogy így kell történnie. Akkor négy öltéssel varrták össze a homlokomat a két szem­öldököm között. Egy másik színdarab előadásán a stáb hibájából sérültem meg. Rámengedték a függönyt, vaksötétben tá­molyogtam ki, és nekimentem valaminek. A szemöldököm és a szemem között sérültem meg, kinyílt a szemhéjam. Akkor mindössze millimétereken múlt, hogy nem vesztettem el a szemem világát" - idézte fel.

Kevesebben halnak meg Norvégiában?http://www.life.hu/drlife/20160205-egy-kutatas-szerint.htmlA norvégok élen járnak a szívkoszorúér-betegség megelőzésében, az elmúlt 15 évben jelentősen csökkent a szívkoszorúér-betegség előfordulása Norvégiában. A csökkenésért csaknem kétharmad részben a megváltoztatható kockázati tényezők, például a mozgás, a vérnyomás és a koleszterinszint változásai felelősek. Minek köszönhető, hogy csökkent az országban a halálozások száma? Dr. LifeThinkstockNem forrtak össze Rékasi csontjai - Ezért van szükség az újabb műtétrehttp://www.life.hu/drlife/20160206-rekasi-karolyt-a-baratok-kozt-szineszet-ujra-mutik-nem-forrtak-ossze-a-csontjai.htmlPénteken derült ki, hogy a színészre újabb műtét vár. Rékasi felülvizsgálatra ment a kórházba, szerette vollna tudni, mikor veszik ki lábából a fémcsavarokat, amikor közölték vele a rossz hírt. Kedden újra meg kell műteni, a csontjai ugyanis nem forrtak össze. Dr. Life--A Pszichológus Pasi: Amibe energiát invesztálunk, azt komolyabban fogjuk vennihttp://www.life.hu/drlife/20160204-online-tanacsadas-elonyei-es-velejaroi-a-pszichologus-pasi-szemevel.htmlAki került már váratlan, megrázó helyzetbe, esetleg megélt szorongást, depressziót, pánikrohamot vagy bármi lelki problémát, az tudja, hogy néha egyszerűen nincs kecmec: segítségre van szükség. Dr. LifeThinkstockZika-vírussal kezelnek egy európai terhes nőthttp://www.life.hu/drlife/20160205-egy-europai-terhes-no-is-megfertozodott-a-zika-virussal.htmlSpanyolország megerősítette a hírt, miszerint Zika-vírussal kezelnek egy várandós kismamát. Dr. Life--Súlyos, áttétes rákból gyógyul az egykori Miss Hungary, Koller Katalinhttp://www.life.hu/drlife/20160205-sulyos-attetes-rakbol-gyogyul-az-egykori-miss-hungary-koller-katalin.htmlKoller Katalin korábbi szépségkirálynőnél mellrákot diagnosztizáltak 29 éves korában. Mikor észrevették már 4-es stádiumban volt, nyirok, máj, tüdő és mint később az izotópvizsgálaton kiderült – csontáttétekkel. Dr. LifeOrigoBereczki Zoltán balesetet szenvedetthttp://www.life.hu/drlife/20160204-bereczki-zoltan-megserult.htmlBereczki Zoltán színházi előadás közben sérült meg. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.