Soha nem éhes, nem érez fájdalmat és fáradtságot a 7 éves kislány

Forrás: Northfoto -
fáradtság kislány éhségérzet fájdalom genetikai betegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az orvosok szerint hihetetlenül ritka Olivia Farnsworth esete: a kislány egyszerre három genetikai betegségben szenved, melyek tünetei miatt nem érez éhséget, soha nem álmos és nem tudja, milyen a fájdalom érzete.

Bionikus lánynak nevezik az orvosok a 7 éves Olivia Farnsworth-öt, aki egyszerre három születési rendellenességgel küzd. Ezek miatt sem éhséget, sem fáradtságot, sem pedig fájdalmat nem érez, ami csupán csak elsőre hangzik jól, valójában minden nap komoly veszélyben van a kislány élete.

Olivia és édesanyja, Niki Trepak Forrás: Northfoto
Kecsketejjel gyógyul a HIV-fertőzött Charlie Sheen?http://www.life.hu/drlife/20160201-charlie-sheen-hiv-fertozott-szinesz-allitolagos-kezeloorvosa-szerint-kecsketejjel-gyogyul.htmlA világsztár állítólagos kezelőorvosa, Dr. Samir Chachoua szerint már országokat is kikezelt a HIV-vírusból és az AIDS-ből. Dr. Life--Mentális zavarral küzdő beteg lett Katie Holmesbólhttp://www.life.hu/drlife/20160205-katie-holmes-szineszno-egy-bipolaris-zavarral-kuzdo-not-alakit-legujabb-filmjeben.htmlBipoláris zavar és szerelem a pszichiátrián - Katie Holmes eddig még ismeretlen oldalát mutatja meg legújabb filmjében, a Touched With Fire-ben. Dr. Life--Marihuánás hüvelytablettával a menstruációs görcsök ellen?http://www.life.hu/drlife/20160201-menstruacios-gorcsok-ellen-jo-a-marihuanat-is-tartalmazo-huvelytabletta.htmlKannabidiolt, kakaóvajat és a marihuána hatóanyagát, a THC-t is tartalmazza az a nemrég kifejlesztett hüvelytabletta, amely a kutatók ígérete szerint a legkíméletesebb módon segíthet leküzdeni a fájdalmas menstruációt. Dr. LifeThinkstockZika-vírussal kezelnek egy európai terhes nőthttp://www.life.hu/drlife/20160205-egy-europai-terhes-no-is-megfertozodott-a-zika-virussal.htmlSpanyolország megerősítette a hírt, miszerint Zika-vírussal kezelnek egy várandós kismamát. Dr. Life--Jennifer Lopez megcsináltatta a melleit?http://www.life.hu/drlife/20160121-jennifer-lopez-enekesno-mellplasztikaztatott.htmlSokkal jobban domborodik az énekesnő mellkasa, mint korábban: árulkodó fotó! Dr. Life--Így teltek Céline Dion elhunyt férjének utolsó napjaihttp://www.life.hu/drlife/20160120-celine-dion-elhunyt-ferje-rene-angelil-utolso-napjai-igy-teltek.htmlAz énekesnő egyik közeli forrása szerint Céline Dion és 3 gyermekük is otthon volt akkor, amikor René Angélil meghalt. Dr. LifeAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.