Nem forrtak össze Rékasi csontjai - Ezért van szükség az újabb műtétre

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
motorbaleset színész József Attila Színház Barátok közt Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteken derült ki, hogy a színészre újabb műtét vár. Rékasi felülvizsgálatra ment a kórházba, szerette vollna tudni, mikor veszik ki lábából a fémcsavarokat, amikor közölték vele a rossz hírt. Kedden újra meg kell műteni, a csontjai ugyanis nem forrtak össze.

"A baleset óta erős fájdalmaim vannak, az előadásaimat és a forgatásokat is csak fájdalomcsillapítókkal tudtam végigcsinálni. Úgynevezett romos törés keletkezett a lábamban, akkora a hiány két csontrész között, hogy önmagától a szervezetem nem képes visszanöveszteni. Jövő héten újra felnyitják a combomat. A fémeket kicserélik, és csontforgácsot is tesznek be a hiány helyére, hogy az ösztönözze a csont növekedését" – mesélte a Borsnak Rékasi.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

A színész azt állítja, meg sem jegyezte, mikor dolgozhat újra, ugyanis sokkolta az újabb műtét híre. az operáció a Barátok közt és a József Attila Színház stábját is újratervezésre kényszeríti.

"Dolgozunk azon, hogy megoldjuk ezt a helyzetet, de még nincs végleges döntés az alternatívákról. Reméljük, hogy Karcsi mihamarabb felgyógyul, és ismét velünk forgathat" – mondtaa lapnak Rozgonyi Ádám, a Barátok közt kreatív producere.

"A József Attila Színház legfontosabb szempontnak minden körülmények között színészei, alkotói és dolgozói egészségét és biztonságát tekinti, ezért Rékasi Károly színpadra lépé­sével teljes gyógyulása érdekében előreláthatólag évad végéig nem számol" – írták közleményében a színház.

Kevesebben halnak meg Norvégiában?http://www.life.hu/drlife/20160205-egy-kutatas-szerint.htmlA norvégok élen járnak a szívkoszorúér-betegség megelőzésében, az elmúlt 15 évben jelentősen csökkent a szívkoszorúér-betegség előfordulása Norvégiában. A csökkenésért csaknem kétharmad részben a megváltoztatható kockázati tényezők, például a mozgás, a vérnyomás és a koleszterinszint változásai felelősek. Minek köszönhető, hogy csökkent az országban a halálozások száma? Dr. LifeThinkstockA Pszichológus Pasi: Amibe energiát invesztálunk, azt komolyabban fogjuk vennihttp://www.life.hu/drlife/20160204-online-tanacsadas-elonyei-es-velejaroi-a-pszichologus-pasi-szemevel.htmlAki került már váratlan, megrázó helyzetbe, esetleg megélt szorongást, depressziót, pánikrohamot vagy bármi lelki problémát, az tudja, hogy néha egyszerűen nincs kecmec: segítségre van szükség. Dr. LifeThinkstock„Kicsit olyan ez, mint a Vészhelyzetben” – A pózolás helyett az ápolónői pályát választotta a modellhttp://www.life.hu/drlife/20160204-nemeth-franciska-a-modellbol-lett-apolono-interju.htmlNémeth Franciska harmincévesen jutott el arra a szintre, hogy hajlandó lenne modellkarrierjét teljesen háttérbe szorítani és gyerekkori álmának szentelni minden figyelmét. A lány ápolónőként akar érvényesülni a jövőben, mesélt a Vészhelyzet-szerű szituációkról, a burnoutról és a két hivatás kontrasztjáról is. Dr. Life--Baleset érte VV Seherezádéthttp://www.life.hu/drlife/20160205-vv-seherezadet-lemezlovast-a-valovilag-sztarjat-baleset-erte-es-lehet-meg-kell-majd-muteni-a-kezet.htmlA szőke szépséget snowboardozás közben élte balesete és bár akkor még úgy hitte, nincs nagy baj, végül mégis lehetséges, hogy a műtőben köt ki. Dr. Life--Súlyos, áttétes rákból gyógyul az egykori Miss Hungary, Koller Katalinhttp://www.life.hu/drlife/20160205-sulyos-attetes-rakbol-gyogyul-az-egykori-miss-hungary-koller-katalin.htmlKoller Katalin korábbi szépségkirálynőnél mellrákot diagnosztizáltak 29 éves korában. Mikor észrevették már 4-es stádiumban volt, nyirok, máj, tüdő és mint később az izotópvizsgálaton kiderült – csontáttétekkel. Dr. LifeOrigoJudy: „Úgy gondoltam, mindenki szörnynek lát”http://www.life.hu/drlife/20160202-judy-a-groovehouse-enekesnoje-18-evvel-ezelotti-baleseterol-es-35-plasztikai-mutetjerol-meselt.htmlA Groovehouse énekesnőjét közel 20 évvel ezelőtt érte súlyos baleset, aminek következtében 35 plasztikai műtét várt rá. Judy sokszor és sok helyen mesélt már erről az embert próbáló időszakról, de most úgy érzem, sikerült igazán megnyílnia és az akkori lelki fájdalmairól mesélni. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.