Íme, 33 dolog, amitől te is boldogabb lehetsz!

Forrás: Thinkstock -
boldogság élet lélek kutatás egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kutatás, melyből az derült ki, hogy akár hétköznapi tevékenységek is kiválthatnak belőlünk földöntúli örömet, öt évig tartott. Több tízezer ember vett részt a dologban, a végeredmény pedig igen tanúlságos. 

A harminchárom pontból álló listán népszerűségi sorrendben láthatod a tevékenységeket, az első helyeken azokkal, melyek a legtöbb embernél boldogságot okoznak. A kutatás szerint ezektől nemcsak a lelked, de az életed is jobb lesz.

Forrás: Thinkstock

1. Intimitás, szex
2. Tánc, koncert, színház
3. Művelődés, könyvtárlátogatás
4. Sport
5. Kertészkedés
6. Éneklés
7. Beszélgetés, barátok
8. Természetbe járás
9. Kirándulás
10. Horgászat, vadászat
11. Alkohol
12. Rajzolás, és a többi hobbitevékenység
13. Meditálás, és vallás
14. Sportesemények
15. Gyerekekkel való játék
16. Háziállatokkal való foglalkozás
17. Zenehallgatás
18. Társasjátékok
19. Vásárlás, és ügyintézés
20. Szerencsejátékok
21. Tévénézés, filmek
22. Számítógépes és mobilos játékok
23. Étkezés, és nass
24. Főzés, és sütés
25. Kávézás
26. Olvasás
27. Rádióműsor hallgatása
28. Öltözködés, mosakodás
29. Alvás, pihenés
30. Dohányzás
31. Böngészés a neten
32. Üzenetek a közösségi médiában
33. Házimunka

Betegségek testközelből – Fotósorozat az életünket nehezítő daganatokrólhttp://www.life.hu/drlife/20160210-maija-tammi-fotosorozata-az-eletunket-nehezito-daganatokrol.htmlA betegségek világnapja alkalmából összegyűjtöttük, hogy miben is hal meg a magyar a leggyakrabban. Egy fotósorozaton keresztül pedig a saját szemeddel nézheted meg, hogyan néz ki egy-egy betegség szövődménye a valóságban. Dr. Life--Kiengedték a kórházból Lamar Odom kosárlabdasztárthttp://www.life.hu/drlife/20160211-lamar-odom-kosarlabda-jatekost-kiengedtek-a-korhazbol.htmlA jelek szerint felgyógyult Lamar Odom, aki tavaly október óta kórházban volt. Az NBA-sztárra akkor négy nap dorbézolás után eszméletlen állapotban találtak rá egy nevadai bordélyházban. Dr. Life--Szinetár Dóra három hétig zöldturmixon élhttp://www.life.hu/drlife/20160211-szinetar-dora-szineszno-harom-hetig-zoldturmixon-el-es-tisztitokurat-tart.htmlA színésznő úgy döntött különleges tisztítókúrát tart és minden káros méreganyagot kipucol a szervezetéből. Dr. LifeOrigo"Azt hiszem, meg fogok halni" - 5 gondolat a pánikrohamrólhttp://www.life.hu/drlife/20160209-panikroham-kozben-azt-hihetjuk-itt-a-veg-olvasoink-velemenye-a-mentalis-betegserol.htmlNem lehet csak úgy "megnyugodni", amikor pánikrohamot élünk át. Olvasóink elmondták mit éreznek közben. Dr. LifeThinkstockBanánnal a bőrrák ellen? Így segít a benne található enzimhttp://www.life.hu/drlife/20160209-a-banan-a-benne-talalhato-enzim-segitsegevel-segithet-megakadalyozni-a-borrak-kialakulasat.htmlA banánhéjon található fekete foltokat okozó enzim az emberi bőrön is jelen van - melanomás betegeknél nagyobb mennyiségben, mint az egészségeseknél. Tudósok szerint ez a felfedezés segítheti a túlélési esélyeket. Dr. LifeThinkstockTombol az influenza - Három dolog, amivel megelőzheted!http://www.life.hu/drlife/20160209-ezekkel-megelozheted-az-influenzat-tippek-a-betegseg-ellen-kezmosassal-sokat-segitesz.htmlAz influenzás megbetegedések miatt két kórházban van látogatási tilalom - olvasható az ÁNTSZ közleményében. Nem kell azonban bezárkóznod a betegség elől, inkább fogadj meg néhány egyszerű tanácsot. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.