Kórházba kellett szállítani Barry Manilow énekest

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Stephen Lovekin -
műtét szállítás Los Angeles Barry Manilow kórház szájsebészet énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legendás amerikai énekes és dalszerző a hírek szerint egy korábbi operációját követő szövődményei miatt került újra kórházba.

Közvetlenül a Memphisben adott koncertje után kórházba kellett szállítani a 72 éves Barry Manilow-t - írja a Daily Mail. Az énekes a hét elején esett át egy szájsebészeti beavatkozáson, amelynek szövődményei miatt újabb orvosi segítségre szorult.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Stephen Lovekin

Manilow 1986-ban fedezett fel egy jóindulatú daganatot a felső állkapocsán, azóta rendszeresen jár szájsebészetre. A Grammy-díjas zenész a hírek szerint átütemezte One Last Time - One Last Tour turnéjának állomásait, és menedzsmentje hamarosan bejelenti az új menetrendet.

Zika-vírussal kezelnek egy európai terhes nőthttp://www.life.hu/drlife/20160205-egy-europai-terhes-no-is-megfertozodott-a-zika-virussal.htmlSpanyolország megerősítette a hírt, miszerint Zika-vírussal kezelnek egy várandós kismamát. Dr. Life--Újra megműtteti melleit Nicole Kidmanhttp://www.life.hu/drlife/20160209-nicole-kidman-szineszno-megmutteti-a-melleit.htmlA színésznő a hírek szerint nem szeretne semmilyen veszélyes anyagot a testében, ezért úgy döntött, kiveteti a néhány évvel ezelőtt beültetett mellimplantátumait. Dr. Life--Banánnal a bőrrák ellen? Így segít a benne található enzimhttp://www.life.hu/drlife/20160209-a-banan-a-benne-talalhato-enzim-segitsegevel-segithet-megakadalyozni-a-borrak-kialakulasat.htmlA banánhéjon található fekete foltokat okozó enzim az emberi bőrön is jelen van - melanomás betegeknél nagyobb mennyiségben, mint az egészségeseknél. Tudósok szerint ez a felfedezés segítheti a túlélési esélyeket. Dr. LifeThinkstockCaramel születésnapján került kórházba az énekes egyik családtagjahttp://www.life.hu/drlife/20160203-molnar-ferenc-caramel-enekes-szuletesnapjan-kellett-korhazba-szallitani-egy-csaladtagjat.htmlÉppen a születésnapját készült megünnepelni feleségével és kislányával Molnár Ferenc Caramel, amikor egy szomorú telefonhívást kapott. Dr. Life--Betegség miatt fogyott le Bebehttp://www.life.hu/drlife/20160203-bebe-a-back-ii-black-egykori-enekese-20-kilot-fogyott.htmlAz elmúlt időszakban összesen 20 kilótól szabadult meg a Back II Black egykori énekese. Dr. Life--Pánikroham, depresszió és étkezési zavar - 3 sztár, aki megjárta a poklok pokláthttp://www.life.hu/drlife/20160204-emma-stone-jk-rowling-demi-lovato-panikrohammal-depresszioval-es-etkezesi-zavarral-kuzdottek.htmlHiába élünk a 21. században, hiába tűnik úgy, hogy bármit megoszthatunk bárkivel, a mentális problémákról beszélni a mai napig amolyan tabutémaként tekintünk. Íme 3 híresség, aki szembenézett a démonjaival, és ország-világ előtt vállalta is őket remélve, hogy ezzel segítenek másokon. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.