Bereczki Zoltán: "Ez egy olyan baleset volt, amit én idéztem elő saját magamnak"

Forrás: TV2 -
Bereczki Zoltán lélek lelki betegség baleset fejsérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról korábban beszámoltunk: Bereczki Zoltán egy színházi előadás közben olyan balesetet szenvedett, melynek során kis híján a látása is sérült. A színész szerint ez egy figyelmeztetés volt számára.

Első ránézésre komoly volt a baj, és nagy volt az ijedtség, amikor Bereczki Zoltán a Lepkegyűjtő című előadás közben sérülést szenvedett a színpadon, de a színész sebei hamar begyógyultak. Bereczki Zoltánt azonban a baleset gondolkodásra késztette - írja a Best.

Forrás: TV2

"Ez egy olyan baleset volt, amit én idéztem elő saját magamnak. Szerintem minden ilyen eset figyelmeztetés, mindig köthető valamilyen lelki okhoz. Ráadásul az utóbbi időben mindig a fejem sérült meg. Jelzésnek veszem, hogy a fejemben vannak olyan kérdések és problémák, amik megválaszolására és megoldására jobban oda kell figyelnem" - nyilatkozta a Best magazinnak a színész, aki azt is elárulta, őrlődő típus.

"Nagyon lassan teszem túl magam dolgokon, a lelki sebeim sokkal lassabban gyógyulnak be a testieknél (...) Nagyon mélyről indultam három évvel ezelőtt, de úgy érzem, ahogy telik az idő, egyre feljebb jutok" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.