Ételek, melyek megnyugtatják a torkod, ha fáj - Tuti tippek torokfájásra!

káposzta megelőzés banán nátha megfázás étel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár már nem kell a mínuszoktól szenvednünk, az influenza így is megtalálhat minket, akár a metrón is. Láz, fájdalom, és torokfájás ellen a közhelyes dolgok mellett próbálj ki valami újat, például a fagyit. El sem hinnéd, mennyit segít! 

Banán

Ez a trópusi finomság nemcsak könnyen lecsúszik, de tele van C-vitaminnal is, mellyel gyorsan kilábalhatsz a betegségből.

Forrás: Thinkstock

Főtt káposzta

Magas antioxidáns tartalma elősegíti, hogy hamarabb felépüljünk a náthából. Gyulladáscsökkentő tulajdonsága is legendás: keverj össze olívaolajat, kurkumát, és egy kis káposztát. A gyógyulás szinte garantált!

Forrás: Thinkstock

Fagylalt

A hideg ételek segítenek csökkenteni a fájdalmat, és zsibbasztó hatásuk miatt a nyelés is könnyebb. Bár torokgyulladás esetén nem érdemes megenni egy egész dobozzal, pár kanáltól még nem lesz semmi bajod.

Forrás: Thinkstock

Sárgarépa

Pirított, főtt, vagy sült? Teljesen mindegy, mindenképp jól jársz vele. Az immunerősítő hatása a megelőzésben is segít, magas vitamintartalma pedig jól jön ebben a hideg időben.

Forrás: Thinkstock

Minél több a szexpartnerünk, annál kevesebb az esélyünk a rákra?http://www.life.hu/drlife/20160215-minel-tobb-szexualis-partnere-van-egy-nonek-annal-kevesebb-az-eselye-a-szajuregi-rak-kialakulasara.htmlÁllítólag minél több férfival volt dolga egy nőnek, annál kisebb az esélye, hogy szájüregi vagy torokrák alakul ki nála. Dr. Life--"Remélem, egyszer megcsörren a telefon, és Michael szól, hogy ugorjak át"http://www.life.hu/drlife/20160213-willi-webert-remeli-egyszer-csak-megcsorren-a-telefon-es-michael-szol-hogy-ugorjon-at.htmlMichael Schumacher egykori segítőjét, Willi Webert kitiltották a hétszeres világbajnok otthonából. Pedig ő elvárná, hogy a család elárulja az igazságot. Dr. LifeOrigoBereczki Zoltán: "Ez egy olyan baleset volt, amit én idéztem elő saját magamnak"http://www.life.hu/drlife/20160212-bereczki-zoltan-fejseruleset-sajat-maga-idezte-elo.htmlAhogyan arról korábban beszámoltunk: Bereczki Zoltán egy színházi előadás közben olyan balesetet szenvedett, melynek során kis híján a látása is sérült. A színész szerint ez egy figyelmeztetés volt számára. Dr. Life--Csepregi Éva életveszélybe került alvásproblémái miatthttp://www.life.hu/drlife/20160211-csepregi-eva-enekesno-eletveszelyben-volt-alvasproblemai-miatt.htmlAlvásproblémái miatt volt, hogy az énekesnő napokat töltött ébren, majd akkor nyomta el az álom, amikor volán mögé ült. Dr. Life--Szinetár Dóra három hétig zöldturmixon élhttp://www.life.hu/drlife/20160211-szinetar-dora-szineszno-harom-hetig-zoldturmixon-el-es-tisztitokurat-tart.htmlA színésznő úgy döntött különleges tisztítókúrát tart és minden káros méreganyagot kipucol a szervezetéből. Dr. LifeOrigoÚjra megműtteti melleit Nicole Kidmanhttp://www.life.hu/drlife/20160209-nicole-kidman-szineszno-megmutteti-a-melleit.htmlA színésznő a hírek szerint nem szeretne semmilyen veszélyes anyagot a testében, ezért úgy döntött, kiveteti a néhány évvel ezelőtt beültetett mellimplantátumait. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.