Bátor tettre szánta el magát a méhnyakrákos Heather Keating

Forrás: Heather Keating -
tünetek Heather Keating méhnyakrák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 24 éves nő azt szeretné, ha senkinek nem kellene olyan megpróbáltatásokon keresztülmennie, amilyeneken neki kellett.

Nem maradt csendben Heather Keating. A méhnyakrákos fiatal eldöntötte, hogy leírja szörnyű diagnózisának történetét, hogy mások még idejében észre tudják venni a bajt.

Forrás: Heather Keating

Az írországi Heathert nagyon fiatalon, mindössze 24 évesen diagnosztizálták méhnyakrákkal. Az ottani szokások azonban nem tették lehetővé a szűrést számára 25 éves kora előtt. Hiába fordult orvoshoz a panaszaival, elküldték őt.

“Elkezdtem vérezni a ciklusaim között is, és szex után is. Elmentem orvoshoz, de azt mondták, csak akkor vesznek kenetet, ha elmúltam 25. Azt hittem ez jót jelent. A legvadabb álmaimban sem gondoltam volna, hogy rákos vagyok!” - írta Heather a Facebook-bejegyzésében.

Forrás: Facebook/Heather Keating

Három hónappal később a vérzés még rosszabb lett, és a fiatal lány vérszegénnyé vált. Csak ekkor derült ki, hogy Heather rákos. Szerencsére nem alakultak ki áttétek a szervezetében, így egy műtéttel el tudták távolítani a rákos sejteket. Mostanra a lány már tünetmentes, és azért osztotta meg a történetét, hogy másokkal ez nem fordulhasson elő.

Figyelmeztet mindenkit arra, hogy 25 év alatt is ragaszkodjon a vizsgálatokhoz, ha a következőket tapasztalja:

  • Vérzés a ciklusok között, vagy szex után
  • Fájdalmasabb vagy hosszabb ideig tartó menstruáció
  • Kellemetlen szagú váladék
  • Fájdalmas, kellemetlen érzés a medencében, vagy szex közben
Férje ápolja legendás színésznőt, Csűrös Karoláthttp://www.life.hu/drlife/20160217-csuros-karolat-szinesznot-ferje-apolja-mert-eppen-otthonaban-labadozik-bokaszalag-szakadasa-utan.htmlJanuári balesete óta még otthonában lábadozik a legendás színésznő. A Mokkában telefonon érdeklődtek az állapota felől. Dr. LifeOrigoFurcsa tüneteket produkál a tested futás után? Lehet, hogy allergiás vagy rá!http://www.life.hu/drlife/20160216-kutatas-szerint-tenyleg-letezik-a-futas-allergia-egy-genmutacio-okozza.htmlElsőre akár egy jó kifogásnak is tűnhet, de egy vizsgálat alapján tényleg létezik olyan ember, aki allergiás a futásra. Kutatók azonosítottak egy olyan génmutációt, amely miatt a bőrön kiütések jelentkeznek a test rezgésének hatására. Dr. LifeThinkstockSokkal jobban fest a rákkal küzdő Val Kilmer - Friss fotó!http://www.life.hu/drlife/20160217-val-kilmer-gegerakkal-kuzdo-szinesz-sokkal-jobban-fest.htmlAz 56 éves színész, akit néhány hónappal ezelőtt még gégekanüllel a nyakán fényképeztek, láthatóan már sokkal jobban érzi magát. Dr. Life--Úristen! Így fog kinézni Hódi Pamela idősen!http://www.life.hu/drlife/20160216-hodi-pamela-megmutatta-hogyan-fog-kinezni-idos-koraban.htmlEgy alkalmazás segítségével bárki megnézheti, hogyan fog majd kinézni idős korában. Hódi Pamela is kipróbálta, és az eredményt rajongóival is megosztotta. Dr. Life--Mi történik a testeddel szakításkor? Íme, a tudományos magyarázathttp://www.life.hu/drlife/20160216-mi-tortenik-a-testeddel-szakitaskor-ime-a-tudomanyos-magyarazat.htmlA szerelem valóban úgy hat ránk, akár a drog: az I Fucking Love Science által lehozott tanulmány szerint szerelmi csalódás után ugyanazokat a tüneteket produkálja testünk, mint elvonáskor, sőt, akár fizikai fájdalmat is érezhetünk. Dr. Life--A kutatók bebizonyították: Mozgással harcolhatsz a butaság ellen!http://www.life.hu/drlife/20160216-mozgassal-tudjuk-szellemileg-karban-tartani-magunkat.htmlAmerikai kutatók 20 évnyi kutatás után bebizonyították, hogy mozgással szellemileg is karbantarthatjuk magunkat. Tehát ismét megerősítették, hogy nem érdemes kifogásokat keresni, irány edzeni! Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.